jackyli0905 發表於 25-9-2009 19:41:13

SkY AgAin Server 既Admin 係Zombie Server用外掛

有關Admin:

``SkY AgAin |*aR.:l0k
``SkY AgAin |*aR.:sInG
``SkY AgAin |SEeVeN

用外掛:
玩Zombie 做人類冇一次唔爆頭

唔公平:
1. 死左之後,Admin們互相重新

2. 所有話佢地用外掛既人,就比佢地亂BAN

濫用admin既權利

arsing1501 發表於 25-9-2009 20:14:20

第一玩c場用外掛做咩!? 爆頭!? 你殺c唔係一下死 我下下一槍爆隻c頭佢死就話姐請問甘多位玩家玩c 唔通射身!?唔射頭 殺c甘多血當然射頭 我用黃金ak 無限彈 係甘射你頭 唔覺成日爆你頭有咩問題 soRry仲有你一入到黎己經講:admin AK無限彈 係甘講個個用金AK都無限彈啦玩家用都係既之後STOP左唔嘈啦 你無啦啦又話我用外掛叫人地留意!?話我爆頭外掛跟住你係甘洗頻 米有人踢你囉 踢咋比面你啦下化 之後唔夠嘈又話整片PT 侖壇 我唔係外掛你慢慢PT 跟住我叫你好似唔關STEVEN事囉 佢一句都無嘈你'仲有我地邊有互重生你唔好屈得就屈仲有當時嘈果時得我地3個ADMIN 你3個投訴晒!?放心如果我有用唔怕認但我強調我沒有用任何外掛亦沒有互相重生!!!!!

well! 發表於 26-9-2009 16:57:03

第一玩c場用外掛做咩!? 爆頭!? 你殺c唔係一下死 我下下一槍爆隻c頭佢死就話姐請問甘多位玩家玩c 唔通射身!?唔射頭 殺c甘多血當然射頭 我用黃金ak 無限彈 係甘射你頭 唔覺成日爆你頭有咩問題 soRry仲有你一入到 ...
arsing1501 發表於 25-9-2009 20:14 http://nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

人地都講左冇一次唔係爆頭
事實係面前
你講埋咁多廢話

用外掛黎做乜
都是晒氣的

arsing1501 發表於 26-9-2009 21:20:50

邊有甘勁 我次次爆頭!? 係做拿demo 我唔淆你 well 你收檔啦人地demo又無 一尾話我外掛 呢d係佢既主見唔係事實如果係既就拿相出黎或其他證據!? 無證無據叫做事實擺在眼前!?醒目你都識講人地係講明 唔係有證據^^ 所以你用詞不當 唔係事實擺在眼前收檔啦 898

衰仔包@阿鋒 發表於 5-10-2009 20:31:33

的確玩喪屍唔會射身 不過次次爆頭真係無可能

回sing :: 佢冇講過steven..你睇清楚佢打既名
                注意態度問題..你差到咁只會被人認為你吹水..得個惡字
                另外你都無答 樓主話你地admin亂ban的問題

回樓主 :: 是重生 不是 重新

◎海神》 發表於 6-10-2009 18:43:41

SASEKE 發表於 17-10-2009 15:58:05

我正係知skyagain既admin
成日玩紅線 同埋 成日較自己做人王
別的 我都不知道

arsing1501 發表於 7-11-2009 11:49:23

紅線就有玩    較自己人王就無囉^^唔好意思   幾個回合之後會有一場係抽人做人王姐係換言之   人人都可能比人抽中做人王^^玩耐d先講野唔知甘多唔好講野^^ 講多錯多   仲有我玩紅線都係幫人上位姐    姐係一開波有個木比你上果d位但係比人衰格既人射爆左個木d人米上唔到黎我米紅線拉佢上黎^^又唔係拉佢去死有咩問題????

arsing1501 發表於 7-11-2009 11:51:30

5# 衰仔包@阿鋒 唔該你睇下佢講果到有關admin有steven份 只不過佢打錯字咋其實話緊steven
仲有佢只係一尾話我下下爆頭用外掛???但佢有無相丫    一早影我相啦   無相就唔知真定假有相先好吠^^ 唔該你睇清楚   rubbish^^

頭射者 發表於 7-11-2009 14:09:58

~_~ admin濫權都不是一次了~~
頁: [1] 2
查看完整版本: SkY AgAin Server 既Admin 係Zombie Server用外掛