s7023 發表於 13-12-2009 23:27:38

+千古之國一起玩la

無錯黃國勁
but全係大陸人
一個港人去一定悶死
其他國無一個有千古團結
+埋傑頭(千古的元首)英明領導
一定好好玩
快d尼千古la

CTy`` 發表於 15-12-2009 16:45:16

傑頭( 千古的元首 ) ? 你指笨乂小傑?   
我都係千古既上次國戰 佢叫我地守狹谷結果比人夾死
我想反應我既不滿希望佢講野可以一句打哂佢1句分3至4次次次紅頻
我諗好多千古國民都不滿

o衰佬o 發表於 16-12-2009 23:27:45

一早守咪夾唔到lor 佢叫極都冇人黎.....................................黎到都已經遲左了..
有錯請高手指導

夢夢豬 發表於 16-12-2009 23:32:26

黃國有好多大陸人????
完全feel唔到囉樓主
請你唔好講得就講,宣傳還宣傳

[H]鬥魂 發表於 17-12-2009 12:27:00

樓主可能睇唔明黃國D人打字就話大陸人
但係樓主你知唔知你係睇唔到其他國家D人打字的

PS:樓主你都係半個大陸人呀你住的地方叫(中國香港)

小狼星 發表於 17-12-2009 12:41:12

千古需要新血係岩,但..傑真係...有點兒..
如果我有玩過封測,早d知個運作,我林我做得比佢好,
(但比我都唔想做!)

不過,如果你地係其他國家琉到冇隱,黎千古,重新開始都係一件好事...

始終低潮後總有高潮^^

傻小B 發表於 17-12-2009 18:11:47

千古需要新血係岩,但..傑真係...有點兒..
如果我有玩過封測,早d知個運作,我林我做得比佢好,
(但比我都唔想做!)

不過,如果你地係其他國家琉到冇隱,黎千古,重新開始都係一件好事...

始終低潮後總有高潮^^ ...
小狼星 發表於 17-12-2009 12:41 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

你諗得太天真 指揮冇人聽 打出黎又比人洗走左 你估真係咁易做咩.............都係等有瑪莎頻la
真係鄧傑哥慘.......

oooo321 發表於 17-12-2009 18:16:44

黃國feel唔到有大陸人囉- -

有一次黃國去搶千古國係阿姆個聖物

路上見唔到有大批紫國出現, 可謂無驚無險。。。。

傻小B 發表於 17-12-2009 18:31:35

黃國feel唔到有大陸人囉- -

有一次黃國去搶千古國係阿姆個聖物

路上見唔到有大批紫國出現, 可謂無驚無險。。。。
oooo321 發表於 17-12-2009 18:16 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

果次...唉 傑哥15分鐘前叫人係聖水集合..點知得2~30人黎 跟住叫佢地去峽谷..叫左好耐 先黎
可惜果次已經恨錯難番 黃國已入 搞到內外夾擊 無奈..................

Asbrian_317 發表於 17-12-2009 18:50:10

黎毀滅啦-v-"中等.....d人唔算多..但都好合作既
頁: [1] 2
查看完整版本: +千古之國一起玩la