文文/3\ 發表於 28-1-2012 20:43:30

文文發動之革命\0/希望得到大家既支持!!~

[[[[[[[[[[[[[[[[[[我希望支持既又玩緊既人可以幫手實踐下 請各位原諒呢個post雖然係我開..但我冇物力去實踐...希望你地會幫個手實踐...]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
趁e+有時間上下樂古搞下野先/v\
講真我退左彩都有3個月度
係退彩前d物價點價都開始升緊
當時其實我都忍5到
有人得登推高個市價
買既人又欣然接受
冇記錯我當初玩個陣點價都係1:3000附近(1年la...)
退彩個陣去到1:4000幾5000..
e+返返來去到1:萬幾 大家5覺得咁樣好離譜..?!
本人覺得真係接受5到lo..好多價都升左..
點解當初d人推高個價個陣冇人去反對..?!
大家都係玩彩虹島既 見住自己身邊d人1個1個咁離開
可能有d人係因為gm所搞既程式問題而離開
但係你地d推高個價既人..有冇理過我地呢d窮苦市民既感受
搵又搵得個雞水咁多
但支出永遠都比收入大..
咁試問個game仲邊有人玩..?!
5好話新來既5知價貴 舊既都嚇走哂la..
我1返到來見到呢d價..奧槍又5敢收
點又5敢收..真係試問有邊個5覺貴
但為左個需要又係被迫去收..
試問有幾多人可以接受到呢d價錢去收野..?!
可能你地有d人(or all of you)會覺得我講野好5岩
但我只係講出我感受..
希望會有人認同我講既野
多d支持的呢個po..(or maybe可以大家試下變返之前咁 降返低d點價物價 我相信有人推得高既我就降得返低
我5係駁出名..
如果覺得我有咩講錯既 我只可以同你講
-----我講緊事實-----
p.s.不喜任插 我呢d講得出來就預左比你地嘈
如果可以既..支持既留下cm呀..thx..

★峰仔★ 發表於 28-1-2012 21:20:10

文文我同意你既講法-.-
雖然我冇玩好耐
但系近排入番去發覺個價位真系升得好高
收洗技一本都動接4000-5000m- -"
有陣時都覺得真系負擔吾起
想系彩島靠打裝賺錢都難架喇
我吾知e家點la
但系之前 600點打一星期波波都夠搵既
我都希望個價位會低番少少
等d玩家吾洗咁辛苦~

ttt453 發表於 28-1-2012 21:50:55

我09年玩個時.一張150點卡350m....一件羊頭900m....

疾風乂銘 發表於 28-1-2012 21:56:37

支持,絕對同意,但能夠做既人有幾多個?我相信成個彩唔多過三個人會願意放1:5000....其實你應該唔係第一個咁諗既人,但如果你可以成為第一個去實行放點1;5000,我相信會係降低物價既好開始.

qoo12345678 發表於 28-1-2012 21:57:58

你講得岩,
隨著而家D點價不斷上升,
搞到好多想收點但冇真$的人卻因為個價太高而唔敢收點
令更多人冇生意搞 退彩的意慾就仲更加大
我琴日上完彩 再次見到個價又高左 1:5m
真係好嚇人和升得實在太過份了~!
我而家諗番起,我以前辛辛苦苦打怪拎番黎的錢
而家已經差唔多變到一文不值,
搞到我最近可能突然想用ely收番張點卡都覺得好唔值~
因為我覺得一張150 I-GO都唔值呢個價= = (唔知有冇計錯
雖然我平時都甚少會收點,
但好欣賞你勇於企出黎,反對點價的上升~
就算彩個點價有幾難回跌,我都Support你~
最後希望彩可以重新調整點價~

comeToT 發表於 28-1-2012 22:00:55

而加d物價點價升到離哂大譜= =由初初1:3000升到1:15000- -我寧願自己出去買點卡好過用ely收 十卜文文>3<!

疾風乂銘 發表於 28-1-2012 22:02:00

我每日會推帖一次,以示支持!xd

小焦 發表於 28-1-2012 22:06:43

奧槍價冇咩變姐         
點數價變化較大only
自古革命都係要多次失敗先成功到...........

文文/3\ 發表於 28-1-2012 22:12:06

多謝各位;'-*..

s031187 發表於 28-1-2012 22:27:52

去番1:1500!?! 150點1500m?
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: 文文發動之革命\0/希望得到大家既支持!!~