樂古Nakuz

標題: ▲有咩方法可令raycity更好玩▲更新多一個意見!白羊再更新 [打印本頁]

作者: 8000CC2    時間: 7-9-2010 18:34
標題: ▲有咩方法可令raycity更好玩▲更新多一個意見!白羊再更新

序言:
第一,話想我ON_既話!話LA不過我通通都會以[人身攻擊]作理由,叫我親愛的白羊刪除!辛苦哂!-_-
第二,白羊你要刪文就刪!因為您以經DEL左我個[千其百趣]!你應該唔會DEL掛=,=

入番正題!請問大家有咩意見?
我就念到幾個!
羔羔可以參考(意見上傳給韓國)(如羔羔為$煩腦,可叫白羊開捐$活動,雖然D$唔會有好大幫助,但您念下你唔博,就唔會知結果,你博可能這GAME人數會有好轉)

意見:

1.新增活動地圖(例:有D電,電慢架車,有D路斷左或移動[有多條分支路])

(可能實行性90%)

2.真實化多D(例:第一D人稱,見到扭盤果D,會爆車輪,撞到車會凹左(會爛玻璃,影響性能)<--要維修
第一D人稱,見到扭盤果D極大可能會將原本的F2要俾$-______-

(可能實行性65%)

3.更多元化改裝[需與▲配合]((例:有得改刀片車輪,吉爆人地車輪)

(可能實行性70%)

4.推出多推(例:裝有1個以上的推(每解一個需M幣),將速度大大提升,有可能要將最高速度提高至500KM\H或更高

(可能實行性50%)

5.賣廣吿,讓更多人一起玩,開心D

(可能實行性20%)

6.加大城市地圖(可免高LV車手冇新地方去而走老)

(可能實行性95%)

如真接納以上意見,會變左$不是一切,有技術有速度,才是致勝之道!=_______=本身都係,爭在唔係高LV,高LV有可能被新手撞到殘廢

http://translate.google.com.hk
作者: marcotse    時間: 7-9-2010 18:37
如果你覺得e+唔好玩的話咁你點解仲玩?
作者: tszlai01    時間: 7-9-2010 18:37

作者: marcotse    時間: 7-9-2010 18:38
tszlai01 發表於 7-9-2010 18:37

讚好xD
作者: paullau000    時間: 7-9-2010 18:41
樓主提出的建議有大部份都係港服無可能做到
簡單d....樓主正在紙上談兵
麻煩樓主下次思考一下可行性之後先提出任何建議
作者: 8000CC2    時間: 7-9-2010 18:42
如果你覺得e+唔好玩的話咁你點解仲玩?
marcotse 發表於 7-9-2010 18:37

SORRY,更正是更好玩,不是好玩D,因為RAYCITY欠缺多元化!
作者: 林火火    時間: 7-9-2010 18:43
500km以上- -你轉到灣先講.....
作者: paullau000    時間: 7-9-2010 18:46
林火火 發表於 7-9-2010 18:43

樓主想當Raycity係直路賽咁玩: (
作者: lung9755    時間: 7-9-2010 18:49

(可能實行性20%)
8000CC2 發表於 7-9-2010 18:34

重點
作者: 林火火    時間: 7-9-2010 18:52
樓主想當Raycity係直路賽咁玩: (
paullau000 發表於 7-9-2010 18:46

同意-.-係直路我唔怕....
作者: 8000CC2    時間: 7-9-2010 18:52

減速LOL
作者: paullau000    時間: 7-9-2010 18:56
樓主...%唔係講就可以
1~4全部都要係開發果面搞
韓國果面只係會理得你死
佢鐘意做咩就做咩
佢連特色車輛都可以做做下冇左件事
更何況你突然間要求四樣野咁多?
最重要係 道具賽係已經面世左
只係港服未更新咁解

究竟樓主對營運一隻遊戲有幾深既認識?
作者: tszlai01    時間: 7-9-2010 18:56
減速LOL
8000CC2 發表於 7-9-2010 18:52

作者: winglai    時間: 7-9-2010 19:00

作者: YAGAMII    時間: 7-9-2010 19:00

我淨係想知點解成日講白羊對你做過D咩?
關其他人咩事?
winglai 發表於 7-9-2010 19:00

best fd!
作者: winglai    時間: 7-9-2010 19:01
減速LOL

作者: 林火火    時間: 7-9-2010 19:04
減速LOL

你知唔知500km減到可以轉灣既速度(300↓)
要幾耐-.-
作者: 紅彗星    時間: 7-9-2010 19:04
天馬行空
仲係講幾多%幾多%可行
我話你講既野全部可行性都係0%
你係咪未訓醒
咁得閒發呢D春秋大夢,唔該你讀好D書,我驚第時冇中學肯收你

作者: noknok83456    時間: 7-9-2010 19:06
全部0%
或者-%
~.~
作者: rAzi.    時間: 7-9-2010 19:06

醒喇..唔好發白日夢
作者: YAGAMII    時間: 7-9-2010 19:09
天馬行空
仲係講幾多%幾多%可行
我話你講既野全部可行性都係0%
你係咪未訓醒
咁得閒發呢D春秋大夢,唔該你讀 ...
紅彗星 發表於 7-9-2010 19:04

人地120IQ
你驚佢冇人收?

作者: 8000CC2    時間: 7-9-2010 19:11
你知唔知500km減到可以轉灣既速度(300↓)
要幾耐-.-
林火火 發表於 7-9-2010 19:04

整爆個車輪又得,香港腳發作又得,練下技術預早減速都得,得左
作者: YAGAMII    時間: 7-9-2010 19:11
8000CC2 發表於 7-9-2010 19:11

作者: 林火火    時間: 7-9-2010 19:12

冇可能.....唔好天馬行空
作者: winglai    時間: 7-9-2010 19:12

作者: marcotse    時間: 7-9-2010 19:15
SORRY,更正是更好玩,不是好玩D,因為RAYCITY欠缺多元化!
8000CC2 發表於 7-9-2010 18:42

你想笑死我??你玩過極速快車手果d未?光線叫欠缺多元化??
作者: lungatsrc    時間: 7-9-2010 19:15

遲下好似會有個道具模式賽道
詳情係點唔多清楚

至於樓主既意見.... 不願置評
作者: 8000CC2    時間: 7-9-2010 19:25
遲下好似會有個道具模式賽道
詳情係點唔多清楚

至於樓主既意見....
lungatsrc 發表於 7-9-2010 19:15

至於樓主既意見....咩???
作者: 紅彗星    時間: 7-9-2010 19:27
8000CC2 發表於 7-9-2010 19:25

至於樓主既意見 根本係天馬行空 完全不設實際
作者: lungatsrc    時間: 7-9-2010 19:30
8000CC2 發表於 7-9-2010 19:25

係都要人講出口....
我編輯加返落去喇
自己"反白"黎睇

作者: 真白羊    時間: 7-9-2010 19:30
我個人認同第5項建議
其他...特別係你最後果段紅色
已被評為0分, 需要重作
辛苦晒
作者: 8000CC2    時間: 7-9-2010 19:32
我個人認同第5項建議
辛苦晒 ...
真白羊 發表於 7-9-2010 19:30

重作=.=OK!
作者: 紅彗星    時間: 7-9-2010 19:33
我個人認同第5項建議
辛苦晒 ...
真白羊 發表於 7-9-2010 19:30

基本上除左第5賣廣告果度佢係有講過野..
其他建議佢都係發緊夢...仲係一個認為玩RCO係唔需要技術既春秋大夢
作者: paullau000    時間: 7-9-2010 19:35
樓主仲係唔明
你六項建議有五項都係要韓服開發
根本哂氣!
作者: 紅彗星    時間: 7-9-2010 19:38
重作=.=OK!
8000CC2 發表於 7-9-2010 19:32

唔洗重作啦
你重作幾多次都係冇用
你咁得閒係部度作D不設實際既野
不如做下學校D功課溫下書咪仲好?
作者: paullau000    時間: 7-9-2010 19:44
望見樓主....
完全明白哂毒品真係害人不淺
作者: 真白羊    時間: 7-9-2010 19:48
望見樓主....
完全明白哂毒品真係害人不淺
paullau000 發表於 7-9-2010 19:44

= =" 又關毒品咩事?
作者: 醒覺    時間: 7-9-2010 20:05

作者: paullau000    時間: 7-9-2010 20:15
= =" 又關毒品咩事?
真白羊 發表於 7-9-2010 19:48

食得多會影響智力a_a
作者: 極限    時間: 7-9-2010 20:20
起碼開多夜晚,幾時夜晚計本地時間~

日日玩白天=.=....要車頭燈又唔著有鬼用
作者: 阿然    時間: 7-9-2010 20:42
DEL左D跳呀,側移呀,隻GAME就好玩好多
作者: c73e74    時間: 7-9-2010 20:47

1.新增活動地圖(例:有D電,電慢架車,有D路斷左或移動[有多條分支路])

(可能實行性0%)
你估玩跑跑卡丁車之類?(解答字)

2.真實化多D(例:第一D人稱,見到扭盤果D,
會爆車輪,撞到車會凹左(會爛玻璃,影響性能)<--要維修
第一D人稱,見到扭盤果D極大可能會將原本的F2要俾$-______-

(可能實行性0%)
無可能... 如果改到咁 就會無左RayCity原本既玩意(解答字)

3.更多元化改裝[需與▲配合]((例:有得改刀片車輪,吉爆人地車輪)

(可能實行性0%)
用刀片車碌?

RayCity既原本玩意 你知道?(解答字)
4.推出多推(例:裝有1個以上的推(每解一個需M幣),將速度大大提升,有可能要將最高速度提高至500KM\H或更高

(可能實行性0%)
提高至500KM/H? 而家連380都無幾多個上到 仲要500km/h? 磁浮列車?(解答字)

(可能實行性0%)

高LV車手先唔會無新地方行就走...(解答字)

作者: hihicame    時間: 7-9-2010 21:04
樓主d貼真係好搞笑..
作者: 紅彗星    時間: 7-9-2010 21:05
DEL左D跳呀,側移呀,隻GAME就好玩好多
阿然 發表於 7-9-2010 20:42

呢個係rco既特色~_~
你想玩真實d就睇怕要轉game=.=
作者: 紅彗星    時間: 7-9-2010 21:46
你呢種完全體現哂乜野叫
「心智與學歷成反比」
paullau000 發表於 7-9-2010 21:45

或者就係所謂既高分低.能
作者: goldfoot    時間: 7-9-2010 22:51

樓主係有心提出意見不過....好唔好就見仁見知啦
1.
2.第一身早有了係D單機GAME,同埋撞一撞就懷`唔通樓主唔洗超車?!
3.好聽D係創新`唔好聽係`吉爆左好比錢
4.500KM係唔係揸地鐵?
5.如果GAMEONE唔係放棄左RC0都會機會
6.加大地圖你想D NPC出嚟啦
其實我唔想就住樓主每點串`只想有D長盡少少的實行
作者: lionel0207    時間: 7-9-2010 23:05
1.(可見跑跑卡X車)
2.第一身早有了係D單機GAME,同埋撞一撞 ...
goldfoot 發表於 7-9-2010 22:51

地鐵500km/h==?
作者: 紅彗星    時間: 7-9-2010 23:10
1.(可見跑跑卡X車)
2.第一身早有了係D單機GAME,同埋撞一撞 ...
goldfoot 發表於 7-9-2010 22:51

超車唔一定要撞爛架車先超到既=.=
作者: o綠茶o    時間: 7-9-2010 23:32
第一字海  已經吾想睇 毫無吸引力

第二 毫無笑點[[其實你講既野不嬲都有笑點但你今次太正常 我接受吾到

第三無實質性  500km/h?  車內外都爛  未上500既話  你有無見過e8e9 r35 上到500km呀哥哥>.<

仲有 我食緊火腩飯都俾你引笑出黎  你同你個頭像有咩分別!
作者: lung9755    時間: 7-9-2010 23:43
第一字海  已經吾想睇 毫無吸引力

第二 毫無笑點[[其實你講既野不嬲都有笑點但你今次太正常 我接受吾到

...你同你個頭像有咩分別!o綠茶o 發表於 7-9-2010 23:32

你講到紅字我笑左
作者: o綠茶o    時間: 7-9-2010 23:47
你講到紅字我笑左
lung9755 發表於 7-9-2010 23:43

所以果忽系重點

point!
作者: FUNNYCAT    時間: 8-9-2010 00:18
序言:
第一,話想我ON_既話!話LA不過我通通都會以[人身攻擊]作理由,叫我親愛的白羊刪除!辛苦哂!-_-
第二,白 ...

RCO無咩可能變到你提議咁架啦,
比心機讀書先  將來自己開發一隻有齊你見意既game@@
作者: qq118145138    時間: 8-9-2010 00:22
玩下玩下 同某d野比 愈黎愈覺得RCO好唔真實 好假- -.....
作者: tomfan203    時間: 8-9-2010 00:37
序言:
第二,白 ...

1-4 嚴重反對 .\ _ /.
我極之唔想yuk吓都用M幣 !!!!!
同極之唔想自己架車有損毀 !!!!!
作者: yahoo1011    時間: 8-9-2010 01:26
樓主d貼真係好搞笑..
作者: jacky672    時間: 8-9-2010 06:52
想rco好玩d   
我覺得係將rco入面既漂移轉番做真正既漂移   rco果d漂漂下好似就黎反咁   我都係鐘意真正果隻多d
作者: Ben2944    時間: 8-9-2010 07:02
RCO要新增既系功能,而晤系真實化啊
醒下啦,樓主
整爆人地車6做咩啊,呢個GAME系講技術啊!!!
要呢d野(部分)既話你就換GAME啦
米再膠啦!!!
作者: 狼圖騰    時間: 8-9-2010 14:35
2.真實化多D(例:第一D人稱,見到扭盤果D,會爆車輪,撞到車會凹左(會爛玻璃,影響性能)<--要維修

(可能實行性65%)

(可能實行性70%)

(可能實行性50%)

(可能實行性20%)

(可能實行性95%)

2.只會令配置提高,會影響我呢類既玩家
      3.只會令裝備更複習
      4.會令我呢度唔用M幣玩既玩家冇得用
作者: lungatsrc    時間: 8-9-2010 18:22
序言:
第二,白 ...

諗諗下....
你好似講緊另一隻GAME入面0既野
至於係邊隻不便透露
作者: c73e74    時間: 8-9-2010 19:18

作者: lionel0207    時間: 8-9-2010 20:26
c73e74 發表於 8-9-2010 19:18

讚好.........
作者: SC仔    時間: 8-9-2010 21:15

講得好-.-點轉灣呢?仲有..如果500km咁你撞人玩曬啦~360km都失控啦-.-好似撞9咁..咁佢一路撞你咁你部車一定壞~咁咪曬錢lol~
作者: 8000CC2    時間: 8-9-2010 22:52
講得好-.-點轉灣呢?仲有..如果500km咁你撞人玩曬啦~360km都失控啦-.-好似撞9咁..咁佢一路撞你咁你 ...
SC仔 發表於 8-9-2010 21:15

加大轉向力啦,360km都失控啦,支MO啦囉?
作者: 紅彗星    時間: 8-9-2010 22:56
8000CC2 發表於 8-9-2010 22:52

訓咁耐都未醒
作者: 林火火    時間: 8-9-2010 23:17
訓咁耐都未醒
紅彗星 發表於 8-9-2010 22:56

同意- -
8000CC2 發表於 8-9-2010 22:52

借問聲要加到幾大
作者: 林火火    時間: 8-9-2010 23:17
講得好-.-點轉灣呢?仲有..如果500km咁你撞人玩曬啦~360km都失控啦-.-好似撞9咁..咁佢一路撞你咁你 ...
SC仔 發表於 8-9-2010 21:15

佢玩GTA玩得多.....會撞爆部車....
作者: 紅彗星    時間: 8-9-2010 23:25
同意- -

借問聲要加到幾大
林火火 發表於 8-9-2010 23:17

想像下一架全速前進既子彈火車突然間轉灣會有咩事發生
作者: 林火火    時間: 8-9-2010 23:26
紅彗星 發表於 8-9-2010 23:25

抄車~
作者: c73e74    時間: 9-9-2010 00:01
紅彗星 發表於 8-9-2010 23:25

分開兩碌
跟住爆炸
作者: matthew245    時間: 18-9-2010 21:38
穿過前面既障礙物
作者: yikhei1    時間: 18-9-2010 22:20
抄車~
林火火 發表於 8-9-2010 23:26

果d叫出軌囉ok=.=?
言歸正轉...樓主一定未體驗過極速360既痛苦
所以先會提出rco膠化論...
500KM 我包你收唔到油同埋d風景你自己本身都睇唔切
作者: lamkit01    時間: 18-9-2010 22:28
有電?有分支路? 跑oxxxxx 牙?
作者: 林火火    時間: 18-9-2010 23:00
果d叫出軌囉ok=.=?
言歸正轉...樓主一定未體驗過極速360既痛苦
所以先會提出rco膠化論...
500KM 我包你收 ...
yikhei1 發表於 18-9-2010 22:20

咪就係......樓主真係....青山VIP
作者: 【闇影】    時間: 19-9-2010 03:08
序言:
第二,白 ...
8000CC2 發表於 7-9-2010 10:34

(可能實行性10%) 斷路唔該你去下載斷路器,斷左你既幻想(現實D唔該)

(可能實行性0%)(哥仔,Gameone有咁多資源整?再者佢地連Bug都唔修,好心你踏實D)

(可能實行性50%)(我諗緊你係咪睇緊"四驅兄弟")

4.推出多推(例:裝有1個以上的推(每解一個需M幣),將速度大大提升,有可能要將最高速度提高至500KM\H或更高(可能實行性不願置評)

5.賣廣吿,讓更多人一起玩,開心D(可能實行性不願置評)(都話人地Gameone冇資源)

6.加大城市地圖(可免高LV車手冇新地方去而走)
(可能實行性95%)
(等韓版更新先算)

如真接納以上意見,會變左$不是一切,有技術有速度,才是致勝之道!=_______=本身都係,爭在唔係高LV,高LV有可能被新手撞到殘廢 (人地整Game為搵錢,你唔買佢冇得出糧比員工) 可行性 = 0

作者: cit棋    時間: 19-9-2010 05:28
全部可能性=0

而且你只可以當gameone系廢J  吾可以諗到佢改任何好野
作者: 【闇影】    時間: 19-9-2010 06:02
全部可能性=0

而且你只可以當gameone系廢J  吾可以諗到佢改任何好野
cit棋 發表於 18-9-2010 21:28

認同性80%
1.gameone廢在唔放資源
2.可以諗佢改野,但我唔抱樂觀既期望

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://2nt2006615ent2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2