樓主: goodericdong
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Barrows中文全攻略!!

關閉 [複製鏈接]
原帖由 小馬仔 於 2007-6-23 17:23 發表
用得多Ahrim 要修理..咁又何必呢@@?

Moz:
Full Monk 都夠使喇!

Me:
唔著都搞掂喇@@"

我明,你漏個“被”字,全句為「唔著都被搞掂喇」:lol

其實我覺得只用 sidestep 將近無敵,我打fire cape 都有用過sidestep heal 自己
回復 支持 反對

幾萬唔係野..@@"
留返留返留返..整整下就幾M 架喇..
要用最低成本既去獲得最高收獲!!^^..嘻嘻..

我唔著都搞掂呀!!衝落TUNNEL 拎野咋MA=.=
回復 支持 反對

原帖由 小馬仔 於 2007-6-23 20:09 發表
幾萬唔係野..@@"

But tip.it said that u need atleast 20 kills to get good items...
回復 支持 反對

原帖由 小馬仔 於 2007-6-23 20:09 發表
幾萬唔係野..@@"

如果你在開穴寶箱時彈個Karil the Tainted 出來,咁你就一鑊熟
回復 支持 反對

唔知邊個話咩都唔打有400蚊=.=
btw, 內容有所更改,
打verac改咗不必用prayer pot(你多得制咪用囉),
新增對full ahrim打barrow看法, 裝備欄亦有少少變更.
新增高lv full verac打brother法, barrow rewards, 詳請請睇返原post.
新增圖片資料來源, 冇來源嗰個係我自己影既=p

回復 支持 反對

我係完全唔驚!!哈哈..

20kill..too many for me..
我建議既kill count 係
10-15
太多唔好..
太少唔好..
11-13 係最好..

不過Chun 話每個人都唔同..所以唔知了..
回復 支持 反對

真係同你講
唔好睇少monk robe
barrow基本上係玩prayer>magic>melee>ranged

我著monk robe真係好彩起上黎4+ brother都可以開到prayer打晒

(verac永遠係tunnel之前既最後一個打,唔開prayer)

或者著白色個套- -唔記叫咩名...

不過扣得幾多mage bonus下.所以唔著

著得咁大陣象都冇用,唔好彩上黎又咪比佢地打到嘔- -”

prayer lvl較重要= =個人認為
回復 支持 反對

我記得我以前打barrow唔洗咁多野,我ahrim身+腳,glory,water staff,rune身+腳,d scimmy,rune defender,p pots,teles+cakes??...食蛋糕打..仲有一樣好緊要既,ring of life<==我打barrow未死過,有多次kq同打 Dagannoth Kings 都係佢救左我XDD仲有....我打左咁奈barrow都未拎過barrow items(得D箭)
真係好奇怪,alaewong打左幾日就有,我打左成個月都冇......尼個係一個謎!!!
回復 支持 反對

有冇搞錯呀@@
又扣埋落我到><"
我幾時打左幾日就有喎>.<
我好似打左2-3日先有v b 架>.<

咁耐以黎..玩barrow..夾夾埋埋既barrow item 都唔知有冇5件呀@@"
回復 支持 反對

我除左以朋友價sell左比flyingdog個purer既千幾支(X bow果D箭)外,一件barrow items都冇,D runes仲要比我去打castle war用晒...真可憐啊!!
回復 支持 反對