打印 上一主題 下一主題
收起左側

[f2p]melee guide for expert

關閉 [複製鏈接]
原帖由 Prince` 於 13-8-2008 08:10 發表
其實想賺錢都可以打埋Flesh- -v
佢1跌body runes可以有好多, 每個10each都好好賺.

但係講到主要賺錢,已經唔係話想賺幾十k,係幾百k

1k body都得10k …,所以如果係想順便儲錢去member既我都建議打man。

回復 支持 反對

我諗你搞錯左啦-_-
MEMBER都係打Fleshs好,
有好多Fires執., 又有RANNARS WEED.
而且唔好睇少Body, 一般1個鐘都可以有2k到, Fire就更多,
如果打Man拎CLUE, 而可能我無知, 我唔知MAN有GOOD DROP-_-
未必次次都係好野,,,,,,,,,,,
Fleshes最穩定,, 1個鐘50-60K................................................................................'
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 13-8-2008 10:07 發表
我諗你搞錯左啦-_-
MEMBER都係打Fleshs好,
有好多Fires執., 又有RANNARS WEED.
而且唔好睇少Body, 一般1個鐘都可以有2k到, Fire就更多,
如果打Man拎CLUE, 而可能我無知, 我唔知MAN有GOOD DROP-_-
未必次次都係好 ...

其實…我係講 儲錢 去 member…  唔係去到member打… 不過無所謂啦…
去到member就大把野打lu,我亦都唔清楚member既flesh crawler有啲乜…

回復 支持 反對

可能我GET錯, 但如果係NON MEMBER打既 都係FLESHES好,
NON MEMBER MAN D DROP好廢-_-
回復 支持 反對

我係(41cb)flesh crawler作為訓練對象,有得afk,65+def唔駛fish,我70def 有full salmon打成日打得,我俾佢打到45hp都唔會食fish,佢會將你既hp扣keep係40~45hp,過30hp先好食!

*(41cb)flesh crawler係str hold 2f 落3f洞
回復 支持 反對

原帖由 lex 於 14-8-2008 05:05 發表
我係(41cb)flesh crawler作為訓練對象,有得afk,65+def唔駛fish,我70def 有full salmon打成日打得,我俾佢打到45hp都唔會食fish,佢會將你既hp扣keep係40~45hp,過30hp先好食!

*(41cb)flesh crawler係str hold 2f 落3 ...

對呀,因為這是初階的對象,MAX HIT為1,我在(1-70)的這個POST有提及。
回復 支持 反對

打black/white kinght la ..........[[tyjp-5-6]]
回復 支持 反對

原帖由 benchan000 於 14-8-2008 09:10 發表
打black/white kinght la ..........[[tyjp-5-6]]

這2個的近防高呀,很難打入,練range/mage倒是可以的。
回復 支持 反對

回復 28# 的帖子

唔係1~70呀- -我90cb係個到打,仲快過打giant spider
回復 支持 反對

原帖由 lex 於 14-8-2008 15:53 發表
唔係1~70呀- -我90cb係個到打,仲快過打giant spider

我不排除有這個可能性,但出現的機會不大啊…
原因:血少,不密集,有比較低級的玩家騷擾

还有所需的專注力都要增加…(無得做自己野好慘呀)
仲要咁高lv去打,click既次數仲高呀。

chris - 打怪升lv 係睇exp/hr 唔係睇殺怪速度
回復 支持 反對