查看: 25908|回復: 43
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[f2p]melee guide for expert

關閉 [複製鏈接]

prince: 對spider/zombie的更改
edwin: 提出ankou作為訓練對象
更新:22:41,12/8
(有其它你認為是適合的地方可以提出)

回復

What about Ankous?
回復 支持 反對

這個guide很詳細,實在是樓主嘔心瀝血之作。請你不要停止,繼續創作更多guides,造褔人類,貢獻社會。
回復 支持 反對

good job!!!  
very good [[tyjp-2-10]]
回復 支持 反對

原帖由 Djserry 於 12-8-2008 16:26 發表
What about Ankous?

已加上, 欢迎大家討論並提出其它適合的地方或怪獸。
回復 支持 反對

Fantastic!!
This guide is so useful to me.
THZ a lot. =)
回復 支持 反對

原帖由 leesiupui 於 12-8-2008 16:29 發表
這個guide很詳細,實在是樓主嘔心瀝血之作。請你不要停止,繼續創作更多guides,造褔人類,貢獻社會。
原帖由 benchan000 於 12-8-2008 16:57 發表
good job!!!  
very good [[tyjp-2-10]]
原帖由 CKL 於 12-8-2008 17:44 發表
Fantastic!!
This guide is so useful to me.
THZ a lot. =)

老實講,其實我係明白玩家既無助先會寫

想當年睇樂古個置頂post,40LV叫我去打RED SPIDER,好似去捐血咁。
何況宜家置頂果啲post既教學又爆哂。

無論如何多謝支持,見到有咩可以添加既請提出,攜手打造一個更精采既guide。
回復 支持 反對

支持你!!有圖又清楚!如果再整個關於賺錢既更加好[[bao_19]] [[bao_19]]
回復 支持 反對

係幾好,不過有問題,我覺得你無75def +唔好去打str hold spider好快扣哂dfood,我alter都會post過教學,到時再講俾大家知,多謝哂你個guide
回復 支持 反對

原帖由 lex 於 12-8-2008 19:53 發表
係幾好,不過有問題,我覺得你無75def +唔好去打str hold spider好快扣哂dfood,我alter都會post過教學,到時再講俾大家知,多謝哂你個guide

其實我係70開始,無問題呀,我由70咁升上去99,我sense到基本上去到80defence回避值對於spider尼講已經飽和左,
再升落去都唔會有太大影響,所以70尼講已經算係高要求,而且沒有問題。

回復 支持 反對