查看: 23597|回復: 891
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 其實覺得呢個新版主小湊可能經驗不足,處事好怪

關閉 [複製鏈接]

其實覺得呢個新版主小湊可能經驗不足,處事好怪

當然呢個唔係投訴POST,都唔係話針對某D人某D事而借題發揮,

開POST只係想呃5分而已,小湊如覺得不高興的話可封POST或者扣我5分,仲未順氣的話封埋我IP都得,冇乜所謂

正題吧,點解甘講?

見LINK
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... page%3D2&page=4

有人話消費獎D問題,而版主就指出,這是你的個人問題,就關貼處理

OK,我覺得講得幾岩,不過.................

再見LINK
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
有人話自己WIN8玩唔到SD,有人自己打機狂彈小護士,其實呢D都係個人問題,係佢部電腦問題者,點解唔關貼處理呢?

其實小湊佢關左唔少貼,好似之前8月中D人話甘遲都未出消費獎,小湊又一句官方話出就自然出,又關貼處理了

我個人意見啦,其實睇得出小湊好明顯有偏幫G1的立場,失去左一個版主應有的中立精神,不過點都好啦

香港回龜左甘耐,其他唔講,但係思想幾乎係倒退緊就一定

岩岩睇左單新聞, http://gd.qq.com/a/20120830/000081.htm

有時真係覺得好搞笑,用掩耳盜鈴去形容又好似太過份,用指鹿為馬又唔多岩

話事話, 版主下次可以用其他更充分的理由去封貼,

所謂的師出有名阿

唔介意你玩河蟹,都唔會嘈你玩河蟹

不過手段請高明少少

評分

參與人數 10Bravo! +10 收起 理由
miceho97 + 1 辛苦了,
kay3286 + 1 支持
brainwong1121 + 1 封左啦~ BRAVO就比大家咁努力刷樂點!!! ...
運命之炎厄 + 1 小趙關左帖啊:@:@:@
惡乂翼 + 1 睇黎得罪唔少人啵,佢都有今日~咁鍾意扮野亂 ...

查看全部評分

回復

是但喇-,-版主就是版規
回復 支持 反對

「空閒」
btw IP咁隨便就封?
回復 支持 反對

唔小心都見到家燕媽媽添~XD
回復 支持 反對

第一個帖明係昆帖
講野唔清唔楚咁
亦唔會有人幫到佢
封左冇咩問題姐
回復 支持 反對

點會o甘就封你IP架 :hug:
回復 支持 反對

個人認為電腦/window問題
雖然只係少數,但影響幾大
留返個帖唔關亦可以幫到其他有同樣問題既人

但消費賞呢d抱怨
係咪要次次出一次都要開帖
仲要成版都係?
我對洧費賞冇乜意見
等到咪等,等唔到咪唔好等
g1出消費賞唔係理所當然
幾時開始變到有不明文規定要更新後兩日出?
我買張sf圖都等左3個月既消費賞啦:o
回復 支持 反對

第一個帖明係昆帖
講野唔清唔楚咁
亦唔會有人幫到佢
封左冇咩問題姐
alpth 發表於 30-8-2012 10:58

但係有好多應該關閉既帖冇關到
回復 支持 反對

個人認為電腦/window問題
雖然只係少數,但影響幾大
留返個帖唔關亦可以幫到其他有同樣問題既人

但消費賞呢 ...
kaiant1001 發表於 30-8-2012 11:00

甘呢D所謂的貼都特多啦,點解唔封晒

冇話反對新版主D乜野,不過佢用的理由最好改改
回復 支持 反對

「空閒」
btw IP咁隨便就封?
SecRetivE◆言 發表於 30-8-2012 10:58

佢地有權的說

我以前在其他收費外掛論壇投訴佢地做野慢,台灣的,即係當年的3.5 SD戰士

即俾人封左IP,冇得上論壇又冇得用3.5

當時我仲係俾左月費用緊的,俾人照封XD
回復 支持 反對