樂古Nakuz

標題: 《Nakuz第三屆信長比賽》D組分組名單&D組討論區(組別負責人- 本帖樓主) [打印本頁]

作者: hkopenc045507    時間: 12-4-2008 12:26
標題: 《Nakuz第三屆信長比賽》D組分組名單&D組討論區(組別負責人- 本帖樓主)
D組(5隊)
[組別負責人  :hkopenc045507]
[組別負責人2:未有]
投訴及上訴處理:倉鼠傑∼*&...FuNG:]

賽前需知:參賽者必須細閱
1)比賽採用循環計分賽模式 參賽隊伍輪流與組別內的其他參賽隊伍比賽
   勝= 3分
   負= 1分
   和= 2分[分數一樣:詳情請細閱比賽詳情]
   PS:分組比賽限時完後最高分的頭3位將會晉級 其餘將會被淘汰出局

2)關於更改參賽隊伍名單問題
凡比賽開始後發現名單有誤需要更改 請於貴隊比賽前一小時或之前通知大會負責人
   若被發現改完名單後沒有相隔一小時比賽將被取消比賽資格/沒有知會對手更改事宜3)比賽RP
   今次比賽只要求勝方上傳RP  但有必要時或許需要負方上傳RP  所有比賽完畢後請雙方各備份RP
   並將RP存放於各自的組別專題帖內  
格式如下:
比賽日期:
比賽時間:  (可約數 例:2:00pm-3:15pm)
隊伍名稱 Vs 隊伍名稱
勝方:
RP上載方法:
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3124965&extra=page%3D1

4)請槍
   鑑於互聯網無法取得確實證據去證明比賽有否出現「請槍」情況 , 加上沒有明文規定禁止請槍。
   因此對於任何請槍投訴將不會作出任何處理。

5)首回合比賽限時 按此

6)比賽分軍名單 按此

*最終決定權為Nakuz以及所有負責人 參賽者不得有任何異議 並請遵重大會 遵循遊戲規則
   若發現有任何規違或破壞遊戲的情況 一律嚴懲。

作者: hkopenc045507    時間: 12-4-2008 12:26
參賽隊伍名稱- CrEaTiVe

隊長論壇帳號- keyhing1234
-(KYO阿薩斯帳號-  )
-(KYO伊力丹帳號-  )
-(vLan帳號-  keyhing)

正選隊員論壇帳號- kishimoto
-(KYO伊力丹帳號-   )
-(vLan帳號-  0oKLo0)

正選隊員論壇帳號- joe12182003
-(KYO阿薩斯帳號- )
-(vLan帳號- masiuchung05 )

正選隊員論壇帳號- KL_hin
-(vLan帳號- siuchung )

正選隊員論壇帳號- 留空
-(vLan帳號- fatwing )

隊長Msn- banana963@hotmail.com
參賽隊伍名稱- CaT

隊長論壇帳號- 文少爺
-(KYO阿薩斯帳號-  )留空
-(KYO伊力丹帳號-  )留空
-(vLan帳號-  )文少爺

正選隊員論壇帳號-
(KYO阿薩斯帳號-  )留空
-(vLan帳號-  )JaSoNOoOoOoO

正選隊員論壇帳號-
-(vLan帳號-  )♀安♂

正選隊員論壇帳號-
-(vLan帳號-  )一休和尚

正選隊員論壇帳號-
-(vLan帳號-  )扮野四小城

後備隊員論壇帳號-
-(KYO阿薩斯帳號- )留空
-(KYO伊力丹帳號- )留空
-(vLan帳號- )留空

後備隊員論壇帳號- 留空
-(vLan帳號-  )留空

-(vLan帳號-  )留空

隊長Msn- raymondjack00@hotmail.com
作者: hkopenc045507    時間: 12-4-2008 12:27
賽隊伍名稱-寵物小精靈

隊長論壇帳號- 阿蝶
-(KYO阿薩斯帳號- 留空 )
-(KYO伊力丹帳號- 留空 )
-(vLan帳號- 奇異花 )

正選隊員論壇帳號- kingsley-
-(KYO阿薩斯帳號- 留空  )
-(KYO伊力丹帳號-留空  )
-(vLan帳號- 超夢夢 )

正選隊員論壇帳號- 留空
-(KYO阿薩斯帳號- 留空)
-(KYO伊力丹帳號-留空 )
-(vLan帳號- 喵喵怪 )

正選隊員論壇帳號- 小刺蛋
-(vLan帳號- 小刺蛋. )

正選隊員論壇帳號- hired_thug
-(KYO伊力丹帳號-  留空 )
-(vLan帳號- 啫哩龜 )

-(vLan帳號-袋獸)

-(vLan帳號-高超鴨)

隊長Msn : cancan1314@hotmail.com
作者: hkopenc045507    時間: 12-4-2008 12:27
參賽隊伍名稱:港住比人隊

隊長論壇帳號- 她和他
-(vLan帳號-  )KaiBer

正選隊員論壇帳號-ckm987
-(vLan帳號-  )Ming.

正選隊員論壇帳號- 秋仔
-(vLan帳號-  ) 徐庶

正選隊員論壇帳號- Tommy228
-(vLan帳號-  )趙雲

正選隊員論壇帳號- 阿廷
-(vLan帳號-  )victim

後備隊員論壇帳號-
-(KYO伊力丹帳號- )
-(vLan帳號- )eroica

後備隊員論壇帳號-
-(KYO伊力丹帳號- )
-(vLan帳號- )冰翼戀

隊長MSN:death.bear@hotmail.com

參賽隊伍名稱- MeiMei

隊長論壇帳號- cpk0322
-(vLan帳號- MeiMei╭強 )

正選隊員論壇帳號-
-(vLan帳號- MeiMei╭輝  )

正選隊員論壇帳號-
-(vLan帳號- MeiMei╭杰  )

正選隊員論壇帳號-
-(vLan帳號- MeiMei╭虫  )

正選隊員論壇帳號-
-(vLan帳號- MeiMei╭森 )

隊長Msn- cpk0322@hotmail.com
作者: keyhing1234    時間: 12-4-2008 20:37
我係CrEaTiVe隊長~現在分了組~那請問我應該對邊隊呢?
作者: hkopenc045507    時間: 12-4-2008 20:53
跟組別內隊伍打
每隊只需打一場(打得愈多分當然愈多..)
贏左3分 輸左1分 和局2分
首回合比賽完結後將計分
頭3位可晉級
作者: 她和他    時間: 13-4-2008 08:55
每隊只需打一場(打得愈多分當然愈多..)

唔明.......=.=係咪姐係最多同哂4隊打,
作者: hkopenc045507    時間: 13-4-2008 13:26
你呢組有6隊 唔包你自身就5隊
咁你睇返分軍表 無限制你地打晒
但如果人地約你時間就必須打
如果唔打就當無分
作者: 她和他    時間: 14-4-2008 19:31
比賽日期:4月14日
比賽時間:6:00-7:30pm港住比人隊 VS 寵物小精靈
港住比人隊 WIN

rp:http://www.sendspace.com/file/v0ccxv

我果組何來有6隊....[[bao_25]]

作者: NiF_jboy    時間: 15-4-2008 18:17
作者: 阿蝶    時間: 19-4-2008 17:00
比賽日期:4月19日
比賽時間:下午4:30MeiMei VS 寵物小精靈
寵物小精靈 WIN
作者: hkopenc045507    時間: 19-4-2008 19:28
標題: 回復 13# 的帖子
補上RP
作者: 阿蝶    時間: 25-4-2008 23:19
原帖由 hkopenc045507 於 19-4-2008 19:28 發表
補上RP

補上rp
抱歉http://www.sendspace.com/file/iovie5
作者: 她和他    時間: 29-4-2008 16:33
比賽日期:4月19日
比賽時間:下午4:30MeiMei VS 港住比人隊
港住比人隊 WIN..

rp 遺失,但雙方達成共識.(45分鐘內爆大本營)
作者: 阿蝶    時間: 4-5-2008 12:51
raymondjack00@hotmail.com  cat隊隊長<--呢個msn長期無人上..
作者: 她和他    時間: 4-5-2008 14:57
比賽日期:5月4日
比賽時間:下午2:15  港住比人隊 VS creative
港住比人隊win
http://www.sendspace.com/delete/tjt82l/y98tz

作者: 阿蝶    時間: 4-5-2008 15:41
版主..我地依家未開波
黎講定先
後備啫哩龜
係vlan入左場之後變左哩龜
應該係vlan問題
如果妳要試個名 可以私下密我拎ac同密碼
作者: 阿蝶    時間: 4-5-2008 16:21
依家4:20 分 ..剛剛打完
比賽時間:下午4:20  寵物小精靈 VS creative
寵物小精靈win
http://www.sendspace.com/file/f4jqth
作者: keyhing1234    時間: 4-5-2008 16:40
比賽時間:下午4:20  寵物小精靈 VS creative

話就話係同佢地打..
佢地d人名都唔同post果張貼既
我地打到一半~冇諗諗下冇必要打落去
個車哩龜變左哩龜
個小刺蛋又多左粒點
我有相架~
仲有講粗口...唉...想玩場信長場...比人小
佢地真係好冇品囉
http://www.sendspace.com/delete/kgszpb/rl66p
作者: 阿蝶    時間: 4-5-2008 18:58
原帖由 keyhing1234 於 4-5-2008 16:40 發表

話就話係同佢地打..
佢地d人名都唔同post果張貼既
我地打到一半~冇諗諗下冇必要打落去
個車哩龜變左哩龜
個小刺蛋又多 ...

首先..人名..係開波之前我已經post左上黎
加上妳睇返上一頁
小刺蛋不嬲都有粒.
仲有粗口..我地都係 叫 白吃 <--呢d
呢d都算粗口?
加上..妳地做過d乜
自己心中有數啦
第1場..搶吾到阿市
未行到$750 就話lag
第2場..比妳地開
仲要1開波 因為第1場妳地搶吾到阿市..就有1個人無出英
仲比左時間妳地傾!
跟住我地呢面5個都lag..卡..成日彈等候主機..
仲有
第3場..妳地叫返我地開?
甘第1場又話lag又話乜?
直到開左波都無人講
到左中期先話lag?有無說服力?
講無品?
妳地會有品?
打打下走晒場!

洗吾洗我補返上次MSN約左好耐之前打..
我準時ADD妳隊長..妳地隊長完全吾應機!!
我地成team網吧等左妳地成日!!
到左今日..無拉拉約我2點打
okok...好...諗住客氣d
點知2點又吹到3點!!
我地3點吾得閒..甘咪同佢約3點半
ok ..3:17分..我地整完d野..開得..入場
入到去..係甘比對面吹快d快d
我真係頂吾順...

我補返rp
第1場:佢地搶吾到阿市 即rp
http://www.sendspace.com/file/3ouwhj
第2場:我地呢面 5個 lag到傻 一傻..
http://www.sendspace.com/file/c7wsyt

講真?妳地甘既實力..就算比妳贏到我呢關
吾通妳地下下用呢d戰術咩
博人粗口..搞lag..?

好..妳話會考忙..我吾怪妳..
輸左上黎發脾四..仲有第一場屈我地Mh
我都吾知妳地點樣打比賽?

算了..
請版主自己睇吧..

補充: 啫哩龜 個名無改過
只係入場顯示有問題
因為個啫字吾係正規字
顯示吾到..
如果版主想証實呢個ac係咪甘既
pm我 我比密碼妳試!

樓上個網址失效...請另補圖片

作者: keyhing1234    時間: 5-5-2008 14:03
小刺蛋果到邊到有粒點阿~難道我地5個人都盲的?
仲有我邊到有話你講白吃係粗口姐?
我有相架~自己dl黎睇下啦~
仲有...我地遲遲都唔挑...我有理由架bor
仲有~第一場我地真係lag先re~唔係咩搶唔到阿市
我地開你地又話lag?你冇野阿??當時我村上同百地傾住電話玩既~我同佢都冇lag
唉~算啦~比番你地開...我地又咪lag...膠
我有講架~睇replay阿~我有講話lag架..
作者: hkopenc045507    時間: 5-5-2008 17:18
原帖由 keyhing1234 於 5-5-2008 14:03 發表
小刺蛋果到邊到有粒點阿~難道我地5個人都盲的?
仲有我邊到有話你講白吃係粗口姐?
我有相架~自己dl黎睇下啦~
仲有...我地遲遲都唔挑...我有理由架bor
仲有~第一場我地真係lag先re~唔係咩搶唔到阿市
我地開你地又 ...

正選隊員論壇帳號- 小刺蛋
-(vLan帳號- 小刺蛋. )
作者: keyhing1234    時間: 6-5-2008 00:57
OK~U WIN
WE LOST

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://2nt2006615ent2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2