樂古Nakuz

標題: 有咩好玩ge賽車game-口-" [打印本頁]

作者: alexlai1995    時間: 7-11-2009 18:50
標題: 有咩好玩ge賽車game-口-"
好悶呀..都唔知有咩玩..有冇d好玩ge賽車ge呀"
作者: BaDBoY葵    時間: 7-11-2009 19:14
光線飛車._.
我真係好熱愛呢隻GAME
作者: mui1388ken    時間: 8-11-2009 11:06
光線=超越現實~一般畫質~公測緊~無乜人玩~易操控
need for speed world=高畫質~超現實(撞車會爆玻璃)~內測緊~無乜人聽過~失控d~有信心保證(game中ge車有好多都係真正有ge車=而且有原廠受權=.=連d零件都係間車廠批准ge改車組件-,-)

你俾我會等nfswo= =
作者: ~魚旦仔    時間: 8-11-2009 11:15
緊係等need for speed 啦
前排玩過內測
用rx-7無人夠我砌XDDDD
作者: 小雲    時間: 8-11-2009 13:20
光線=超越現實~一般畫質~公測緊~無乜人玩~易操控
need for speed world=高畫質~超現實(撞車會爆玻璃)~內測緊~無乜人聽過~失控d~有信心保證(game中ge車有好多都係真正有ge車=而且有原廠受權=.=連d零件都係間車廠批准g ...
mui1388ken 發表於 8-11-2009 11:06

NFSWO = =點會無乜人聽過

你留意下新GAME 區..早有人發貼一起玩了
作者: 艾爾凡斯.艾力吉    時間: 8-11-2009 15:16
光線同NFSWo 到係EA出
作者: MICK淚情    時間: 13-11-2009 10:59
光線吧,很可惜的說,很小人玩,不然我一定再玩
作者: 花園凸    時間: 13-11-2009 18:49
nfs online 等多排吧
作者: 小朋友你好    時間: 13-11-2009 19:21
極速快車手 全球最多人玩的賽車online

nfswo就等下la.......
作者: kboy474    時間: 23-11-2009 18:03
光線畫面ok但玩起上黎真係假. mfswo 玩開單機都知正
作者: hoy    時間: 29-11-2009 19:09
光線太正了真實度非凡
作者: 夢夢豬    時間: 5-12-2009 19:58
光線飛車

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://2nt2006615ent2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2