樂古Nakuz

標題: 星空傑入一入黎 [打印本頁]

作者: ryoma914    時間: 25-1-2012 00:38
標題: 星空傑入一入黎

正價 姐係普遍價LA 你E家搵得1-2個例子炸WOR 請繼續搵

http://imageshack.us/photo/my-images/607/on9z.jpg/
作者: maxova    時間: 25-1-2012 00:45
正價也可解市價,市價唔一定普遍價,,,同埋當初你沒有限定搵多小例子,
作者: maxova    時間: 25-1-2012 00:46
我搵左1-2個你就話小,,咁搵到10個你夠可以話撞彩喇@@
作者: ryoma914    時間: 25-1-2012 00:48
市價係大多數普遍既價錢先叫市價
若有100間 98間賣5hkd=100m 2間 5hkd=10m
咁5hkd=10m係咪市價先?唔係嘛
你搵得多例子既咪=正價真係你所講果個價lo
作者: ryoma914    時間: 25-1-2012 00:49
你搵到10個先講
作者: ryoma914    時間: 25-1-2012 00:51
請記住價錢一個月內既更新為準確
作者: maxova    時間: 25-1-2012 00:55
點先叫多點先叫小??你叫我搵個時唔係講多定小,,,只係想我搵比你睇,搵到你就講多小,,咁搵到10個又點??任你作姐
作者: ryoma914    時間: 25-1-2012 00:58
搵到10個咪當你講既野真係O岩
25HKD=1KM LO
就係咁簡單
你E家搵1-2個就叫多,我搵返3 4個比你唔係25HKD=1KD比你都得LA咁
作者: maxova    時間: 25-1-2012 01:03
y 係25hkd-1km就要(10)個,你搵唔係25hkd=1km就( 3 4)個,,,
你話10個就搵10個比你?你咩定論- -搵到(10個)就(當)係岩,正價唔一定搵例子,你唔比貴放?!
作者: ryoma914    時間: 25-1-2012 01:07
正價也可解市價,市價唔一定普遍價,,,同埋當初你沒有限定搵多小例子,
maxova 發表於 25-1-2012 00:45

你自己話正價=市價 咁點會貴放既 市價係大部份都同一個價去賣同一樣野 唔會有你所講既貴放情況出現
我話你E家搵到1-2個例子比我 我都可以搵返3-4個例子反駁你比我果2個25HKD=1KM既例子
如果你搵到10個/以上既 咁你咪說服到我25HKD=1KM係你所謂既市價 我到時開道歉PO又點話
作者: 呆~呆~    時間: 25-1-2012 11:21
市價未係25-35hkd=1000m
作者: ryoma914    時間: 25-1-2012 13:07
市價未係25-35hkd=1000m
呆~呆~ 發表於 25-1-2012 11:21

佢話市價係25HKD=1KM 話我見識小嘛

佢限死左係25HKD呢個數字,如果你話25-35HKD我OK 佢話市價25HKD=1KM 話我唔識野見識小
咁我咪叫佢搵到10間25HKD=1000M既先講
就係咁簡單
作者: maxova    時間: 25-1-2012 13:10
放星錢10個人都唔知有無,你搵十個唔係25hkd=1km囉
作者: maxova    時間: 25-1-2012 13:12
你自己開個投票,,最近一個月買賣星錢,25hkd=1km多d定係30/35/40,
作者: ryoma914    時間: 25-1-2012 15:03
你比2個例子我 我比返2個例子你LO
麵麵同笨戀曦賣高於25HKD=1KM
放星錢既人實多過10個,自己上星夢問價LO
玩星夢唔一定上樂古既
係你自己話樂古好多人放25HKD=1KM既
作者: 笨*小魂    時間: 27-1-2012 19:41
其實洗咩講咩正唔正價
好簡單 玩家同玩家兩個
一方賣家 一方買家
賣家定價 覺得岩價 咪買囉
唔洗咩正唔正價
作者: 笨*小魂    時間: 27-1-2012 19:45
25hkd-30hkd 都有人放ge
各取所須姐
岩買咪岩買囉 唔岩買 壓人價何必呢?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://2nt2006615ent2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2