樂古Nakuz

標題: [活動]9月份每日簽到帖 [打印本頁]

作者: 07101519    時間: 31-8-2012 23:50
標題: [活動]9月份每日簽到帖

玩法好簡單, 每日都可以在本帖回覆簽到 (我今天最想說: .....) 一句   
例如:  我今天最想說:  今日好開心, 因為升左把風劍9 頂降 頂破防
*請主意, 那句話一定要同彩虹冒險有關係

活動對象: 所有曾經玩過彩虹冒險的會員
會員凡在該4既倍數數小時(0,4,8,12,16,20)內第1個回覆則會得到10樂點, 其他則是5樂點

作者: 自由萬歲    時間: 1-9-2012 09:44
我又黎拉 估唔到係第一個~
作者: 龍井茶    時間: 1-9-2012 19:12
我今天最想說:我終於收齊我想要既火裝^^
                   下次目標係收風裝~
作者: teletubbies2012    時間: 1-9-2012 19:29
我今天最想說:我想搵到個身份証拎去認證上高頻!
我想沖+9
作者: nwfb1657    時間: 2-9-2012 01:40
我今天最想說:系統送的lv fusion多到我要搵野合
作者: godoslaw    時間: 2-9-2012 12:44
我今天最想說: 有韓國身份證既話一定玩番韓彩
作者: icqmsnfb    時間: 5-9-2012 19:36
我今天最想說:沖到令裝
作者: zxc2311    時間: 9-9-2012 05:19
CCCCCCCCC
作者: icqmsnfb    時間: 12-9-2012 15:04
我今天最想說:希望台彩會開番
作者: 龍井茶    時間: 20-9-2012 14:43
我今天最想說:目標達成一半,收齊左風裝一套(魔劍鞋)同火裝(魔枚垂)
                    希望快d收埋其他裝^^
作者: 小明x    時間: 28-9-2012 15:58
我今天最想說:收好水裝啦
                   之後收埋AVA裝先 加油
作者: 小明x    時間: 30-9-2012 01:36
我今天最想說:用左50張SK卡..先上到火苦9頂傷
                   不過都好開心^_^
作者: icqmsnfb    時間: 30-9-2012 12:11
我今天最想說:希望快d收到套土裝

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://2nt2006615ent2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2