樂古Nakuz

標題: 美巨玩家HKG團-oranclock(校工) 開掛被退團了?大家小心點八~ [打印本頁]

作者: 小安王    時間: 9-1-2016 11:32
標題: 美巨玩家HKG團-oranclock(校工) 開掛被退團了?大家小心點八~

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4491107&extra=page%3D1%26amp%3Bfilter%3Dtype%26amp%3Btypeid%3D657
阿不就好棒棒,自稱美巨老字號耶!!!!!    ~當初說這麼好聽~劣幣驅逐良幣

RC不斷宣傳抨擊別人~
結果自己就是不折不扣的死掛佬......常常密新手賣高等兵(而且數量超多~ 真是厲害啊

已經向管理員求證~確實有相關證據!!!!
現在被退團,只好自己創團當"掛掛團"團主?  繼續平安無事用掛爽賺???
滾出美巨八!!!!

知道你經營很久~所以從你身上拿到好處的人很多,所以當我POST這篇文章時,已做好心理準備
必定很多不知原因的人跳出來幫你擋子彈~

PS: 難不成為了圓謊把開掛被踢出的人~說成開分團?或再拉回來~當作什麼事都沒發生?

我們繼續食花生看下去
作者: 小安王    時間: 9-1-2016 11:41
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 下..唔係掛    時間: 9-1-2016 11:55
我不清楚亦無求證他是不是外掛   但你是從何得知他"被退團"

你一直有加入Golden rc?  7.7     秘密公安?
作者: finaldream    時間: 9-1-2016 11:59
一句講哂:有潛伏
作者: 下..唔係掛    時間: 9-1-2016 12:04
怎麼馬上改了post內容?   剩下一條link?開post指控別人也要動腦筋
作者: a92010000    時間: 9-1-2016 12:08
你好purity
作者: plk2016    時間: 9-1-2016 12:20
任何指控都應該要有充足既證據先好WO
作者: LTF    時間: 9-1-2016 14:20

我就不相信校工是外掛,他亦解釋了種種使用外掛的疑團,如果他是外掛,全團在2014年早已被人封帳號了!
而小安王你件廢物什麼都不知道就先開帖把他踩盡,有什麼居心?相信你我都心知土明吧?
作者: Lkyb    時間: 9-1-2016 14:49
留名食花生
作者: foolruner    時間: 9-1-2016 17:16
確實有收到相關投訴,但該證據是否確實,並未可知。

我們沒有玩國巨,無法證明甚麼。

作為版主,也只能說到這裏
作者: 小安王    時間: 9-1-2016 17:18
回復 11# foolruner

謝謝版主的辛勞~辛苦
作者: 下..唔係掛    時間: 9-1-2016 17:21
回復 12# 小安王

也辛苦你啊 ^^
作者: kenny92413    時間: 9-1-2016 18:20
誠收大量花生
作者: 小妍~    時間: 9-1-2016 21:24
外掛死全家..哈哈
作者: 小安王    時間: 9-1-2016 22:06
高登團已經選定下位都房了~取代被趕出家門的 校工
多謝高登團大老~大義滅親
作者: nc1yk1pp1    時間: 9-1-2016 22:17
~_~路過..沒玩國巨...外掛避無可避
小劇場: 某新手入團.某外掛賣兵.同團有折扣XD
這就是同團有外掛就好處!?
作者: 小安王    時間: 9-1-2016 22:20
回復 18# nc1yk1pp1

你知道太多了=__=   
呵呵
作者: LTF    時間: 9-1-2016 23:14
多謝高登團大老~大義滅親 ...
小安王 發表於 9-1-2016 10:06 PM

什麼都不知道就不要胡說八道吧...
滾回巴哈吧,你也是外掛的一份子,
不要把自己看得那麼清高好嗎?
作者: finaldream    時間: 10-1-2016 00:39

[attach]1082615[/attach]
▲唔知有邊位人兄做緊乜事呢?

[youtube]H7Ys_Pj3SI0[/youtube]

▲上述圖片CAP圖之原片

[attach]1082629[/attach]

[attach]1082616[/attach]

與圖中使用外掛既人士之對話

[attach]1082618[/attach]▲台北城收入
[attach]1082619[/attach]
[attach]1082620[/attach]
[attach]1082621[/attach]

▲就咁望城收入已經有異常,因為就算係一個近捷徑的城 +跑商熱點。都無可能收入咁多掛!?
同埋,用朝女回收大概每1億,城收入先至有1M左右。究竟呢個異常收入係點得黎?
(Trade profit係你賣野既0.5%) 可以望下台北

今日就咁去D打怪熱點都有成十隻外掛。究竟幾時先肯做野?

有合理懷疑:小安王(即是樓主)就係片中的人!另外,據悉樓主所指既校工現時未被踢出團,正身仍在Golden團。現任大房、都房、大行首都知道。唔知樓主係咪7左定係收錯料呢?

小總結:究竟點解忽然間半年黎多左咁多外掛,係咪有人包庇某D人,破壞物價生態+令到入面玩家都怨聲四氣。唔好忘記大陸既外掛多到你嚇死人,佢地有份搞死港巨。大陸+台團 已合二為一,係人都知大陸D外掛多到乜咁,依家仲要抹黑人 自己扮清白
作者: plk2016    時間: 10-1-2016 00:42
望到外掛都灰
作者: hktwf    時間: 10-1-2016 01:07
邊個ser既掛狗都好. 佢地有個共通點, 就係賴死唔走
作者: LTF    時間: 10-1-2016 01:44

▲與圖中使用外掛既人士之對話

▲台北 ...
finaldream 發表於 10-1-2016 12:39 AM

小安王大哥出來講幾句啦.潛水呀7.7?
作者: wc030201    時間: 10-1-2016 02:05
話人外掛,又無圖,又無證據...都傻傻地
作者: LTF    時間: 10-1-2016 03:19
上面既證據希望請版主查證
作者: Lkyb    時間: 10-1-2016 04:02
回復 22# finaldream

佢外唔外掛我唔知   我只係知巴打你拍條片好高像素畫質
   係咪mon定拍片程式美化左
   堅高清
作者: 小安王    時間: 10-1-2016 08:05

回復 20# LTF

擋子彈一號你好~繼續盡你本份努力擋子彈八~
  你當然不知道原因為你不是一個咖

繼續擋下去~說不定校工會額外給你Bonus喔~加油加油

作者: 小安王    時間: 10-1-2016 08:13

挖~你智商挺高的阿~遊戲ID都可以假冒了~密語說QQ號~你也可以相信??????  高智商   
   話說為什ID會類似台團ID呢?  偏偏不是港團類似ID?...相信大家都知道原因   
   謎之聲因為就算被檢舉也可以拖死台團的人,糟糕不小心說溜嘴~)

相信管理員自有判斷能力~
   我從來不賣高等兵的~跟我交易過的玩家都係知道的~自己人對談有意義?    
   辛苦了~還要擬稿~還要喬時間演戲~還要查我QQ號碼~還要拍片~事後記得拿一下臨演費喔  
作者: 小安王    時間: 10-1-2016 08:15

記得跟校工說~哀阿~要黑別人~要動點腦阿~別急著想黑別人~結果漏洞百出
作者: 小安王    時間: 10-1-2016 08:27

要證據~也要從我QQ號說出口的才算阿~遊戲密語算什?當大家無判斷能力?
加油吧~跟校工說努力去PS QQ圖.....
作者: a92010000    時間: 10-1-2016 09:24
留名食小安王花生
前任團長KFSR
長期為校工材料供應
收裝收料無數

連本團既運作都唔知既人 留名等證據
作者: LTF    時間: 10-1-2016 11:04
回復  LTF

擋子彈一號你好~繼續盡你本份努力擋子彈八~
  你當然不知道原因為你不是一個咖

...
小安王 發表於 10-1-2016 08:05 AM

首先,你開帖無圖無真相,就說別人是外掛,難道就是要大家聽你這隻小狗的騙面之詞嗎?
在國巨,隨便找個人都知道你是外掛狗,就連本討論區有些人沒有玩國巨的,
也知道,只是沒有證據,
當然你可以說你不是,但給你說,香港人的眼睛是雪亮的,
人在做天在看,你背後在做什麼,大家心知土明,
順帶一提!
外掛死全家,祝小安王全家幸福
作者: 下..唔係掛    時間: 10-1-2016 11:10
國巨D掛仲多過台巨
台巨間唔中先有1-2只刷下提婆
魔界幻龍 發表於 10-1-2016 01:37

台巨仲未亂出神裝福袋果陣  飛獅都可以有7-8個外掛打
所以我有時覺得台巨咁做係正確外掛起台巨刷果d料根本無意義
作者: finaldream    時間: 10-1-2016 12:07
回復  finaldream

佢外唔外掛我唔知   我只係知巴打你拍條片好高像素畫質
   係咪mon定拍片程式美化 ...
Lkyb 發表於 2016-1-10 04:02 AM

用Bandicam... Only無設定任何野。聲係我不嬲帶耳機係睇youtube
作者: hktwf    時間: 10-1-2016 12:20
回復  finaldream

挖~你智商挺高的阿~遊戲ID都可以假冒了~密語說QQ號~你也可以相信??????  高智商:lo ...
小安王 發表於 10-1-2016 08:13

請問你那些太皇指環太皇盔甲哪來的?
存貨量真的只有那個數還是掩人耳目, 賣完即刻又上架呢?
不好意思好奇問一下
作者: 小妍~    時間: 10-1-2016 12:54
胡亂使用粗言穢語目無王法別怪我禁言喔
作者: 小妍~    時間: 10-1-2016 13:10
另外如果沒有證據的話,我是不會高亮主題的。
作者: LTF    時間: 10-1-2016 13:13
版主比唔比用高登粗口Filter HI勁佢?
作者: 小妍~    時間: 10-1-2016 13:18
版主比唔比用高登粗口Filter HI勁佢?
LTF 發表於 10-1-2016 05:13 AM

總言之,字眼上不被認作不雅/冒犯內容就不算違法。
作者: finaldream    時間: 10-1-2016 13:33
請問你那些太皇指環太皇盔甲哪來的?
存貨量真的只有那個數還是掩人耳目, 賣完即刻又上架呢?
不好意思好奇 ...
hktwf 發表於 2016-1-10 12:20 PM

唔講太甲。某D裝宜家無一定兵陣實力係打唔到。唔明點解佢都打到
作者: hktwf    時間: 10-1-2016 19:21
唔講太甲。某D裝宜家無一定兵陣實力係打唔到。唔明點解佢都打到
finaldream 發表於 10-1-2016 13:33

可能人地以技術取勝[attach]1082630[/attach]
作者: a92010000    時間: 10-1-2016 22:45
  唔知貼主能否 公開兵陣 同 打怪影片呢
作者: finaldream    時間: 10-1-2016 23:57
其實樓主都認左用掛
不過佢話自己唔賣高LV兵,張圖哥個唔係佢姐

總之呢,巨商外掛根本多,有用都唔會話你知
...
魔界幻龍 發表於 2016-1-10 11:20 PM

佢個POST既QQ號同圖中既QQ號係相同
作者: 小南.    時間: 11-1-2016 01:23

▲與圖中使用外掛既人士之對話

▲台北 ...
finaldream 發表於 10-1-2016 00:39

其實.我又吾明..你245lv 都係得7xm戰力,67信   你甘既lv同外掛所做出黎既野一樣,都係高lv低信+低戰力
定係你死左兵? 定係你都係外掛?
作者: AMG    時間: 11-1-2016 01:54
其實.我又吾明..你245lv 都係得7xm戰力,67信   你甘既lv同外掛所做出黎既野一樣,都係高lv低信+低戰力
定 ...
小南. 發表於 11-1-2016 01:23

就本人所知,佢係主玩全段明男,用明男天生技升到220lv,再上句刀升。其間佢係主要係升lv,完全冇咩點做任同升信。

咁樣既話,有70幾萬戰而又得60幾信,係好合理,咁何來外掛呢?

唔係個個都一定要升到100信,之後合神,再升到兵陣過百萬戰既!
作者: andy3200    時間: 11-1-2016 02:27
就本人所知,佢係主玩全段明男,用明男天生技升到220lv,再上句刀升。其間佢係主要係升lv,完全冇咩點做任 ...
AMG 發表於 11-1-2016 01:54 AM

全鍛即高血,當佢50萬戰主角呢,咁果20萬全部兵?唔加血?點打怪,仲有見到無死過兵
作者: 小安王    時間: 11-1-2016 08:06

回復 48# a92010000
[attach]1082634[/attach][attach]1082633[/attach][attach]1082632[/attach]
哀阿~為什我不公開我的兵陣呢? 跟我交易過的人都知道我兵陣,他們反應都是.......土豪...
不公開就是怕你們看傻了~何必尋求這樣的刺激呢(怕你們看到心寒退巨~那我真成為千古罪人了)????
另外打怪影片不可能公開的~我本身是經營遊戲商品販賣~遊戲條約早說~禁止遊戲道具非遊戲幣買賣.....每個遊戲都有這硬性規定
我拍片讓你去提供給官方檢舉???  就因為你們 眼紅  心態!!!????
還是乖乖花點時間打幻魂~冥石八~不然你們只能繼續眼紅下去........

繼續幫掛友 包庇、圓謊、謀黑八~加油~我懶得跟你們繼續回話了~

PS:有人一起入鏡了嗎    
作者: 小安王    時間: 11-1-2016 08:39

回復 52# 小南.

大大~你別問太艱深的問題~他們會不小心露洩

(謎之聲:公開會嚇死你.....別問別問....)
舉例來說:他們團常常有1百多萬戰力就打完30段拿到武道館(隱遁高手)稱號,讓我好生欣羨阿.....我都拿不到...

我只能說~校工長久經營~根深蒂固~很多人從他身上拿好處~現在是他們努力護航時候~
努力刷錢~跟團友買材料~努力升細工、煉金、鐵匠~之後就有一堆高等裝備、武器可以賣
~服務一條龍,好令人羨慕
作者: a92010000    時間: 11-1-2016 09:55
你知道Party battle 20段就能拿到稱號嗎?
作者: LTF    時間: 11-1-2016 10:00

外掛小安王大大,其實你可以小說一點抹黑人的廢話的,
連台版的人都知道你是外掛,你認為說這些廢話有用嗎?
引用:>>>他們團常常有1百多萬戰力就打完30段拿到武道館(隱遁高手)稱號,
讓我好生欣羨阿.....我都拿不到...)<<<
圖呢?遊戲ID呢?求求你發圖來證明好嗎?沒圖的話,或者可以到武鬥場的排行榜拍張照片來看看,
我也想知道誰這麼離害
沒有的話,就不要一直說一堆廢話出來抹黑人吧!
另外,不好意思唷,雖然不知道這兵陣是不是你本人,
假設是你本人,也沒有人為你這兵陣所說的眼紅,是真的眼紅呀,不過是雙眼通紅呀,這些裝備跟兵怎樣得來,大家心知土明啦?
不過~自從港巨倒閉後,很高興你這外掛狗為樂古增添了一些生氣 謝謝你~
順帶一提,請問你一家上下安好嗎?外掛會死全家唷,祝伯母跟叔叔會長命百歲
作者: andypk2006pk    時間: 11-1-2016 10:09
你係唔係有病?1. 無證據證明佢係外掛
2. 佢無被退團
3. 你而家又無合理懷疑人係到唱衰人,你係唔係先係外掛呢?
作者: andypk2006pk    時間: 11-1-2016 10:10
多謝高登團大老~大義滅親 ...
小安王 發表於 9-1-2016 22:06

上一任係我,唔係校工。你訓醒未?
作者: 小安王    時間: 11-1-2016 10:12
回復 58# LTF
乖~快去多打點冥石、幻魂~

少花點時間上樂古~
你還不夠肥.....

當然是我兵陣阿~需要我喊話 ,向你親人祈福保佑健康?????

我親人一樣健在喔~謝謝你關心

順便幫我問問校工是否也是

加油喔~上次高登大田號召集合,全美巨人都在食花生看戲~(演獨角戲????)
作者: LTF    時間: 11-1-2016 10:16
你係唔係有病?1. 無證據證明佢係外掛
2. 佢無被退團
3. 你而家又無合理懷疑人係到唱衰人,你係唔係先係外掛 ...
andypk2006pk 發表於 11-1-2016 10:09 AM

因為校工之前一直針對住佢係樂古開POST賣外掛裝,
而家有小小野,咪一直抹黑人囉,當人傻的...
作者: LTF    時間: 11-1-2016 10:18
回復  小安王

國台要搞呢個AC要幾錢
魔界幻龍 發表於 11-1-2016 10:15 AM

一套火牛3千幾,日凶2千幾,馬+馬武3千幾,太戒20憶=1,1憶=15~17hkd,
自己計啦a_a
作者: LTF    時間: 11-1-2016 10:25
火牛都3000E
等D人仲慢慢打料
玩到幾時先出到套火牛
真係課金要45000-60000
唔怪得之掛佬過哂檔 ...
魔界幻龍 發表於 11-1-2016 10:22 AM

係3000hkd
一套火牛3千幾HKD,凶2千幾HKD=1,馬+馬武3千幾HKD,太戒20憶=1,1憶=15~17hkd,
自己計啦a_a
作者: foolruner    時間: 11-1-2016 10:42
火牛都3000E
等D人仲慢慢打料
玩到幾時先出到套火牛
真係課金要45000-60000
唔怪得之掛佬過哂檔 ...
魔界幻龍 發表於 11-1-2016 10:22

忽然很喜歡台巨狂出神裝福袋
作者: LTF    時間: 11-1-2016 10:47

我在此聲名,我唔係幫校工講野,我係睇唔過眼隻外掛台狗自己用外掛,公然賣外掛裝,仲要聲大大冇貨賣屈勁人!

作者: AMG    時間: 11-1-2016 12:30
全鍛即高血,當佢50萬戰主角呢,咁果20萬全部兵?唔加血?點打怪,仲有見到無死過兵 ...
andy3200 發表於 11-1-2016 02:27

其實其他兵唔上裝or只上太三寶,只係得20萬戰唔出奇。

國巨除左太三寶外,所以裝都唔算好平,225裝更係天價,所以空裝打怪既國巨玩家比比皆是。

當然就只可以打食魂、火ce果類
作者: andypk2006pk    時間: 11-1-2016 15:57
3000都貴啦
魔界幻龍 發表於 11-1-2016 10:59

超,用外掛洗鬼比3000做KCY太皇,外掛抽、料外掛打、好友未又係外掛打換
作者: andypk2006pk    時間: 11-1-2016 16:00
回復  a92010000

哀阿~為什我不公開我的兵陣呢? 跟我交易過的人都知道我兵陣,他們反應都是.......土豪{: ...
小安王 發表於 11-1-2016 08:06

你夠膽出埋名唔好係到串夠人
你有呢個陣唔代表打到果啲怪
作者: LTF    時間: 11-1-2016 16:08
你夠膽出埋名唔好係到串鳩人
你有呢個陣唔代表打到果啲怪
andypk2006pk 發表於 11-1-2016 04:00 PM

巴打...../_\
作者: finaldream    時間: 11-1-2016 17:24
定 ...
小南. 發表於 2016-1-11 01:23 AM

我係本人。覆機先。

第一 我本身已經合完麒麟+放左舊帳,我呢隻係重玩AC. 起手明朝微課金四帥。我重玩就係用主角火力為主。(即係毒刀明男)  我係150未轉主> 1-220食魂生死 > 220轉毒刀。錢我係用跑商跑返黎。一隻204朝女全200挑夫+驢仔200. 我返到黎Post兵陣圖你睇。

2, 我本身重玩就係諗住低信用250主。但因為抽裝要60信。(吸緊200兵)  
3. 我本身先收冰槍 但因為毒刀效率高,我同KK 用3.9B 巨幣收返黎既。 長打火Ce + 人馬。
4. 打擊外掛係由我Day 1做HKG 大行首要做既野。有係RC群見過我參選宣言都知。
作者: finaldream    時間: 11-1-2016 17:28
全鍛即高血,當佢50萬戰主角呢,咁果20萬全部兵?唔加血?點打怪,仲有見到無死過兵 ...
andy3200 發表於 2016-1-11 02:27 AM

需要我Post裝備圖+兵陣?

我係打唔到米特拉。但我係大行首,有責任舉報外掛。
作者: andypk2006pk    時間: 11-1-2016 18:00
回復  andypk2006pk

20分,多謝
魔界幻龍 發表於 11-1-2016 16:36

由佢啦,又唔係要果D分生存。又唔係小學雞要D咩reputation。仲小學雞咩,高分就高威望咩
作者: finaldream    時間: 11-1-2016 18:23
[attach]1082693[/attach]
[attach]1082694[/attach]

致各方好友:

合完神獸重玩,係有另一番體會。玩下唔同既野,其實無乜野既。
要質疑我,倒不如質疑樓主點解唔老老實實公開佢既GAME名呢?
作者: finaldream    時間: 11-1-2016 18:25
上一任係我,唔係校工。你訓醒未?
andypk2006pk 發表於 2016-1-11 10:10 AM

好明顯佢係未訓醒兼收錯風。
作者: andypk2006pk    時間: 11-1-2016 18:41
好明顯佢係未訓醒兼收錯風。
finaldream 發表於 11-1-2016 18:25

乜都唔知,又係到扇風點火。你仲細個咩(小安王)

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://2nt2006615ent2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2