樂古Nakuz

標題: (結論在42樓/46樓,完) [打印本頁]

作者: 細天R    時間: 29-2-2016 01:57
標題: (結論在42樓/46樓,完)

我先利申:本人開帖與任何人冇關 我只係為左自己ID細天去澄清一切
點解有文盲會未睇清楚個利申就回覆 好無奈

紀緣我就貼過 時間一定會證明一切
清者自清  

在此:希望各位遊戲愉快
作者: 小妍~    時間: 29-2-2016 02:10
憎人富貴厭人窮 鬼叫你有錢咩:)
作者: 小南.    時間: 29-2-2016 02:19
靜雞雞入甘多點抽野:shutup:
作者: brian12345    時間: 29-2-2016 02:24
你點睇嗅屁王橫行台港巨
惡到邊個鬧佢外掛就要滅人地團?
品格好?wow!
不如叫個位人兄出黎解釋下咁多巨幣點樣得翻黎喇
或者學下你POST哂啲入點紀錄出黎 咁咪無人鬧佢囉
作者: 細天R    時間: 29-2-2016 02:29
憎人富貴厭人窮 鬼叫你有錢咩
小妍~ 發表於 29-2-2016 02:10

其實有相片是我收粒粒
但我認為不夠說服力點數就好.
作者: 細天R    時間: 29-2-2016 02:30
靜雞雞入甘多點抽野
小南. 發表於 29-2-2016 02:19

哈哈..以前台巨抽野真係好賺.. 9成都賺..E家應該唔抵抽了..
作者: 細天R    時間: 29-2-2016 02:34
你點睇嗅屁王橫行台港巨
惡到邊個鬧佢外掛就要滅人地團?
品格好?wow!
不如叫個位人兄出黎解釋下咁多巨幣點 ...
brian12345 發表於 29-2-2016 02:24

我同屁王由商三就開始打交道,
就算佢用外掛 佢都幫過我唔少 做人做事飲水一定要思源
當然啦.我認為佢唔會係外掛
我相信屁王因為投城都得罪唔少人
如果你認為佢係外掛.可以拎理據出黎
冇既話 人地點講都得 唔好比人利用,
作者: brian12345    時間: 29-2-2016 02:48
我同屁王由商三就開始打交道,
就算佢用外掛 佢都幫過我唔少 做人做事飲水一定要思源
當然啦.我認為佢唔會 ...
細天R 發表於 29-2-2016 02:34

睇你打字回我就知你天真過天真嬌
你係咪打完話佢唔係外掛連自己都唔信?lol
真係唔知邊個俾人利用喇 陰公

我8,9年前已經係商3見過你(同名)埋啲大陸外掛狗堆
估唔到今日變左埋香港外掛狗堆

仲有呢 奇怪可疑既事 全ser既人大家都有目共睹既
唔通佢開SER1個月到依家有咁多錢投城賣子彈 我仲需要同佢講證據咩
難為某人仲俾錢佢賺免費幫埋佢護航昨
作者: 細天R    時間: 29-2-2016 02:57
睇你打字回我就知你天真過天真嬌
你係咪打完話佢唔係外掛連自己都唔信?lol
真係唔知邊個俾人利用喇 陰公 ...
brian12345 發表於 29-2-2016 02:48

我開帖只係講緊我 唔好拉第二個人來講好嗎
你認為係 我認為唔係,咁得咪?
你話我入商三外掛狗堆..我想問下個團名叫咩名~因為我曾經轉過幾個大團
但我曾經開左個團叫清雅 曾帶隊滅外掛團,最後比外掛圍攻 你有聽聞過嗎?
作者: 小南.    時間: 29-2-2016 03:00
哈哈..以前台巨抽野真係好賺.. 9成都賺..E家應該唔抵抽了..
細天R 發表於 29-2-2016 02:30

期代緊hk巨同台巨汁立既日子來臨0,0
作者: 細天R    時間: 29-2-2016 03:04
期代緊hk巨同台巨汁立既日子來臨0,0
小南. 發表於 29-2-2016 03:00

HK未咁快吧..我等緊神獸出先升LV...-_-"
又話版本最快..!!最基本既神獸都未有-_-
作者: 小南.    時間: 29-2-2016 03:08
HK未咁快吧..我等緊神獸出先升LV...-_-"
又話版本最快..!!最基本既神獸都未有-_- ...
細天R 發表於 29-2-2016 03:04

回來吧.
台巨等緊你
作者: brian12345    時間: 29-2-2016 03:12
我開帖只係講緊我 唔好拉第二個人來講好嗎
你認為係 我認為唔係,咁得咪?
你話我入商三外掛狗堆..我想問 ...
細天R 發表於 29-2-2016 02:57

你回避問題呀?嗅屁王 風頭人物喎 你講到同佢咁熟 不如幫佢解釋下啦
商三就開始打交道喎 打咩交道呀 佢負責供應你子彈呀?
我諗好多人都想知嗅屁王既巨額子彈點得番黎架嘛 你咁熟 一定有問過一定知既

你開POST個標題就係幫自己澄清緊
但係內文就拉埋你個團落水一齊講喎
咁點解你可以係度幫個團澄清 我唔可以叫你解釋下依位風頭人物有無用外掛?
回應下啦 兜咩圈呀 實有問過來源啦
你係唔係我就唔知 我係想你解釋下你個團點樣無可能有外掛姐
作者: 細天R    時間: 29-2-2016 03:21
你回避問題呀?嗅屁王 風頭人物喎 你講到同佢咁熟 不如幫佢解釋下啦
商三就開始打交道喎 打咩交道呀 佢負責 ...
brian12345 發表於 29-2-2016 03:12

冇需理論, 我諗屁王見到就會比紀綠你睇
至於內文,係因為我怕有人因為我入左去而比人話外掛團
抺黑埋所有人
所以有必要澄清埋,但你又講得好似有D道理
我澄清了自己 其他問題就自然會解決 清者自清 已改
作者: brian12345    時間: 29-2-2016 03:27
冇需理論, 我諗屁王見到就會比紀綠你睇
細天R 發表於 29-2-2016 03:21

乜你咁似周浩鼎既
等我仲以為自己同緊個高官傾緊計呀陰公
答佢啲子彈邊度黎好難咩 haha  

幫手叫佢上黎睇依個POST喎唔該你 咁熟實得啦
作者: 細天R    時間: 29-2-2016 03:30

乜你咁似周浩鼎既

幫手叫佢上 ...
brian12345 發表於 29-2-2016 03:27

自看漢陽城介
作者: 細天R    時間: 29-2-2016 03:32

乜你咁似周浩鼎既

幫手叫佢上 ...
brian12345 發表於 29-2-2016 03:27

同埋我講多次,依個帖講緊我,你拉其他人來講做咩 你由第一個回覆就九唔搭八
理論意義何在?
話我回避問題,明明你就回避緊我商三既問題,.
我同你本冇過節,何苦處處相逼?
作者: 小妍~    時間: 29-2-2016 06:37
原來 好有錢=外掛/ 同外掛收子彈=外掛:/

長知識了
作者: 顧夏陽*    時間: 29-2-2016 06:59
回復 18# 小妍~

我也長知識了XD
請問閣下是否搵小弟?!
作者: wikoy87    時間: 29-2-2016 07:40

最好有錢到  港巨開ser第一日夜晚9點  屁王就可以放20億巨錢

真係想問邊個幣商放比佢架  d幣商咁鬼西利既

之後聊佢幾聊  夜晚又話彈到人地玩唔到game  請問點樣彈到人地玩唔到game?

唔通巨商點品有個叫(彈到人玩唔到game藥)?.?  反正自己知自己事
大家記得唔好開game名  一陣開玩game名你就真係可以退巨啦  一定比人買(彈到人玩唔到game藥)彈到你夜晚唔洗玩
作者: SIONEMI8    時間: 29-2-2016 08:00
原來 好有錢=外掛/ 同外掛收子彈=外掛:/

長知識了
小妍~ 發表於 29-2-2016 06:37

笑了!

問題既根源就係因為呢種人,所以先出現咁大量外掛入侵巨商!!!

估唔到你竟然幫呢種人講說話!

大家都長知識了!!!!
作者: SIONEMI8    時間: 29-2-2016 08:03
POST相入點唔代表無用外掛!

有冇真正用掛, 只有你自己知!

或者咁講 , 你既可以入點 , 又可以用外掛? 對?
作者: SIONEMI8    時間: 29-2-2016 08:08
最好有錢到  港巨開ser第一日夜晚9點  屁王就可以放20億巨錢

真係想問邊個幣商放比佢架  d幣商咁鬼西利既
...
wikoy87 發表於 29-2-2016 07:40

終於慢慢開始多返D撐反外掛既人存在肯發聲 , 唔係佢地真係以為禁買賣巨錢 無人撐!
作者: 小妍~    時間: 29-2-2016 08:25
笑了!

問題既根源就係因為呢種人,所以先出現咁大量外掛入侵巨商!!!

估唔到你竟然幫呢種人講說話 ...
SIONEMI8 發表於 29-2-2016 12:00 AM

你邊隻眼見到我幫呢D人講說話?你小學閱讀理解攞幾多分?

我只係指出當事人想表達的意思:)
作者: 小妍~    時間: 29-2-2016 08:27
總有人好清高既

佢地 實 冇接觸過外掛產品

算啦,講多都哂氣 so salty
作者: SIONEMI8    時間: 29-2-2016 08:39
你邊隻眼見到我幫呢D人講說話?你小學閱讀理解攞幾多分?

我只係指出當事人想表達的意思 ...
小妍~ 發表於 29-2-2016 08:25

哈!見你回復呢的說話,證明你係都「飽讀詩書」既人,小弟小學未畢業就投身社會,所以讀書唔多,唔好見怪!

你係咩意思,大家心知肚明就好啦!
作者: 小妍~    時間: 29-2-2016 08:53
哈!見你回復呢的說話,證明你係都「飽讀詩書」既人,小弟小學未畢業就投身社會,所以讀書唔多,唔好 ...
SIONEMI8 發表於 29-2-2016 12:39 AM

抱歉 不知道你沒畢業就出來做事那麼勤力 另外多謝你的讚美
作者: Lkyb    時間: 29-2-2016 09:55
留名食花生
作者: hktwf    時間: 29-2-2016 10:10
都係個句啦
畫公仔唔使畫出腸
真相係點大家有眼睇, 亦都有各自分析

係外掛既, 唔會有人企出來幫佢撐佢就變正常玩家
唔係外掛既, 唔會有人企出來指證佢, 佢就真係變成掛佬

一個人行得正企得正既話怕咩人講
作者: foolruner    時間: 29-2-2016 10:12
都係個句啦
畫公仔唔使畫出腸
真相係點大家有眼睇, 亦都有各自分析

係外掛既, 唔會有人企出來幫佢撐佢就變 ...
hktwf 發表於 29-2-2016 10:10

指證好事
但人要有能力分析
不要三人成虎
作者: 新手勿電    時間: 29-2-2016 10:14
其實呢
外掛一直都有
你賣我買無影響
宜家就惡到出面
有咩事都投城見,變左堆團員做咩都得
退巨啦:handshak ...
魔界幻龍 發表於 29-2-2016 08:54

總覺得成個版入面 你最正義
好過有人d問翻我轉頭"買掛兵抽經是有問題?"
作者: 新手勿電    時間: 29-2-2016 10:40
指證好事
但人要有能力分析
不要三人成虎
foolruner 發表於 29-2-2016 10:12

版主大哥
收外掛遊戲幣 or 外掛物品
算唔算係勾結外掛
新版規通過後 係咪會ban
作者: yiptat101    時間: 29-2-2016 10:52
算吧啦,唉
依加邊個只要講一聲"佢"外掛.你團都可以唔洗要.....
真心希望外掛狗比外掛狗打柒=]大陸班外掛狗出馬打柒冷戰吧狗數啦.正!
利申:細團.唔敢自爆邊個,怕比人投爆團=]:handshake:
作者: 新手勿電    時間: 29-2-2016 10:56
算吧啦,唉
依加邊個只要講一聲"佢"外掛.你團都可以唔洗要.....
真心希望外掛狗比外掛狗打柒=]大陸班外掛狗 ...
yiptat101 發表於 29-2-2016 10:52

你話你自己係豬豬別動隊/不是張仙花/小瓏 就ok
作者: loveplayer009    時間: 29-2-2016 11:03
點解要用外掛?
巴閉囉 英雄主義 疊馬
我唔妥你 可以玩你
我唔鐘意你 可以彈你
o靚仔你啤咩呀 出黎隻揪丫
隻揪呀
揪我丫 揪丫
我揪你 你揪我 點呀
你見過爆城未,你見過2億戰未呀
下面果part唔識點改
作者: foolruner    時間: 29-2-2016 11:05
版主大哥
收外掛遊戲幣 or 外掛物品
算唔算係勾結外掛
新版規通過後 係咪會ban ...
新手勿電 發表於 29-2-2016 10:40

暫時未有新版規
作者: hktwf    時間: 29-2-2016 11:11
點解要用外掛?
巴閉囉 英雄主義 疊馬
我唔妥你 可以玩你
我唔鐘意你 可以彈你
o靚仔你啤咩呀 出黎隻揪丫
隻 ...
loveplayer009 發表於 29-2-2016 11:03

外掛比三個選擇你
1. 埋堆開心share玩
2. 置身事外, 見到乜聽到乜都唔好理
3. 等俾人GG

普雷威旗下代理遊戲「巨」商生存之道
作者: 細天R    時間: 29-2-2016 11:26
POST相入點唔代表無用外掛!

有冇真正用掛, 只有你自己知!

或者咁講 , 你既可以入點 , 又可以用外掛? 對? ...
SIONEMI8 發表於 29-2-2016 08:03

我台巨買點抽完一轉野都會不巨賣番,同以前既@喜歡@一樣
再買新一轉點 黎黎去去都係果筆錢
就好似你去馬會咁,
我比紀綠出黎, 只係證明我玩法同外掛唔同
所以唔好睇我台巨好勁咁 我係果邊只係投過好少城.

就算我點玩點講都一定會比人罵
但冇理據時就唔好比人利用
唔鐘意既話 大家可以讓依個帖沉落去
作者: yiptat101    時間: 29-2-2016 11:34
回復 35# 新手勿電

唔好意思.我唔識佢地....本人上班族.少入GAME.一入GAME都係公頻各種對戰=]或一入GAME唔見左幾個團咁啦=]
ON99.城都可以賣?隻GAME有話得"你"班友仔投得其他人唔撚投得?慘過共產黨
作者: 細天R    時間: 29-2-2016 11:40
笑了!

估唔到你竟然幫呢種人講說話 ...
SIONEMI8 發表於 29-2-2016 08:00

我有收過粒粒,但人在江湖 時間唔比我白手興家,係港巨我要保城
我唔想澄清太多,但唔出聲唔想係默認
課金值唔值見人見智 又唔一定有入冇出既
做人諗野就唔好咁膚淺 單方面思考

同埋,你有幾多付出就一定會幾多收獲.
當你埋怨緊人懷疑緊人果陣 人地已經成功左
唔付出既時候 就想有收獲既投城者實在太多啦.
作者: 細天R    時間: 29-2-2016 12:33

小弟講既野就係咁多
用腦袋判斷整件事情 時間會證明一切
我唔想再哂太多時間無謂人身上,
太多朋友叫我清者自清
本來攻擊就不是單純,是惡意的投資對手的.
班友仔明知我唔係都會話我係= =
我從來都唔在意班憤青點睇我 , 只係唔想中立者比利用

依家只係想低調玩 3q"

最後:清者自清 希望各位朋友遊戲愉快
讓此帖沉下去就好~
作者: anthony3643    時間: 29-2-2016 12:49
有冇用外掛自己先知
作者: loveplayer009    時間: 29-2-2016 12:49
打鋪機都打到要講付出 成功感
唔講仲以為你現實係大地產商 發展商
成個年輕百萬金融才俊
作者: 細天R    時間: 29-2-2016 13:09
開外掛搵錢成唔成功就見人見志
全陣250都未必係成功
最緊要知道自己打緊機,唔係機打人
明外掛,都話唔知, ...
魔界幻龍 發表於 29-2-2016 12:45

放心啦 我好清楚自己打緊機 ,^^
不過如同我開帖第一句啦
我開帖為左自己id澄清,其他理論有關商團或者其他人 我唔想評論sorry~
作者: sam7162005    時間: 29-2-2016 13:57
連兩個版主都為外掛佬護航
仲一來就人生攻擊人地學歷
你句野係咪幫緊佢你自己知啦
作者: chipanff    時間: 29-2-2016 15:10
回復 47# sam7162005

因為版主都係玩家加上佢自己本身都是利用外掛團入邊的穫利者
唔好覺得版主就會不支技外掛有時好多都是因為外掛/利用外掛才有哂馬大量不用錢/半賣半送的神裝   
利辛:退巨的人
作者: SIONEMI8    時間: 29-2-2016 15:36
連兩個版主都為外掛佬護航
仲一來就人生攻擊人地學歷
你句野係咪幫緊佢你自己知啦 ...
sam7162005 發表於 29-2-2016 13:57

竟然遇到個同我一樣既小學未畢業既同路人存在 !
哈哈! 感謝你

呢種都可以做個版主,其實我真係心裡笑了
作者: brian12345    時間: 29-2-2016 16:27
點樣長知識法呀?
我有針對樓主咩?
定係有人助紂為虐 狼狽為奸呀?

我唔知樓主係咪真係天真過天真嬌啦
若要人不知 除非己莫為
大家都係玩同一個SER 有眼見架

有人刪左幫團澄清既文 跟著筆鋒一轉黎話翻我回應既野九唔搭八
你唔係拖你個團落水我會嘈你?
唔記得左你要護住條大水喉 如果唔係無平錢保城點算呀

仲有一樣野 5,6年前或者我仲會執著版主超版admin依d人應該係有理性既 識用個腦諗野
不過依家真係一笑置之 所以樓上唔使咁驚訝 因為真係做實事個班管理層已經走得7788
一黎就係度冷嘲熱諷 人地讀得書少靠份勞力唔得呀?行行出狀元聽過未呀
上去繼續奶屁王鞋底啦 lol

哎呀巧京京添 講左咁多屁王同佢啲馬仔壞話 我都係番台巨重生做人算喇>.<
作者: kiyeungd    時間: 29-2-2016 16:59
作者: 人在遠方    時間: 29-2-2016 17:30
新會員留名
香港巨商支那蝗蟲之首 : 臭屁王
買外掛子彈唔用外掛就以為可以理直氣壯:0)
打咁耐機第一次見咁無恥但又幼稚既玩家
我就無上開樂古唔知咩版規
如果上述內容有違規就bam9我
作者: 人在遠方    時間: 29-2-2016 17:44
再睇番呢張post d留言我發覺蝗蟲外掛仔都係鍾意避重就輕
講緊 "彈到人地玩唔到game" 就無人回應
講番 "多錢投城" 又大條道理
唔怪得無人上樂古,原來係低質會然圍威喂 [369]
作者: wikoy87    時間: 29-2-2016 18:02

你錯啦  我只係想知兩樣野

1. 屁王點樣可以第一日港巨夜晚9點  就有20億巨幣拎出黎賣  唔通佢同幣商收完再賣?

2. 邊個激嬲屁王  佢就會話:你再嘈夜晚彈到你玩唔到GAME  我真係想知佢點樣彈到人玩唔到GAME

搵個版主解答我OK?  我年少無知  可能商城有D秘密商品我未買過

好簡單既兩樣野  我只係想要兩個答案  唔好拎D是是非非出黎講
如果我問你係咪冇呀爸  你答我你有呀媽既話  就即係認左你係冇呀爸啦

係台巨亦都見過唔小團自己有爭執  屁王最鐘意插手埋黎扮大佬保細團  係到搵人刷佢鞋

另外想回細天  其實入點多唔代表D咩架喎  用外掛都可以將錢換點  台巨有咁多點商  亦都可以話你係用外掛錢洗黑錢  買點再換錢姐

另外爆下料  我只係知 屁王係港巨比人封過好多隻AC  
其中有D係我地無視天下團員潛入去佢團  影佢錢莊  跟住叫GM查  咁就封左  又有問題出現啦

1.點解影你錢莊既錢叫GM查  你就會比人封既?唔通貪過引
作者: sam7162005    時間: 29-2-2016 20:01
回復  sam7162005

因為版主都係玩家加上佢自己本身都是利用外掛團入邊的穫利者
唔好覺得版主就會不 ...
chipanff 發表於 29-2-2016 15:10

物以類聚,人以群分
唔係社會既失敗者都唔會為左唔值錢既虛寶而出賣人格啦
仲講到自己讀書有幾叻真係叻就專心投放自己既時間落現實生活
而唔係係到助紂為虐,為虎作倀
作者: kiyeungd    時間: 29-2-2016 20:12
作者: lugia    時間: 29-2-2016 21:17
喂細天,你buddy del左post喇喎
幾時到你sosad
作者: wocmdfgh    時間: 29-2-2016 21:36
無人護航 仲唔
作者: lugia    時間: 29-2-2016 21:38
回復 58# wocmdfgh
都正常既,比人踢爆左仲死撐咩
作者: wocmdfgh    時間: 29-2-2016 21:42
回復 59# lugia

人地衰係樂古應該無咩所謂 番到巨商又可以維護秩序
作者: vvbb708    時間: 29-2-2016 21:54
天哥邊夠你玩阿 入甘多點數
作者: 林仔    時間: 1-3-2016 23:02
某程度 佢地係助長外掛 加速巨商死亡
作者: brian12345    時間: 2-3-2016 01:52
岩喇 依家你地班外掛佬自己玩埋落去喇
作者: banban14822    時間: 2-3-2016 12:39
其實用掛有咩成功感,係咪刷到隻隻250或刷料刷裝日賺XE以上就代表成功,
講得岩既一句時間會證明一切
作者: Lkyb    時間: 2-3-2016 13:34
番去巨商維持治安啦 係度講經 港巨未來靠你黎維持咖啦

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://2nt2006615ent2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2