樂古Nakuz

標題: 無論港巨/台巨有俾人誤鎖AC 可入黎參考! [打印本頁]

作者: jacky-luk    時間: 7-3-2016 17:45
標題: 無論港巨/台巨有俾人誤鎖AC 可入黎參考!
http://gameservice.org.tw/onlinegame/step_1.php
之前查詢有關巨商被鎖帳號
之後台灣消費者委員會就俾左哩個網址

如果係有心而又想試下拎得返AC既人都可以上去填一填個表格,(唔會用到好多時間)
唔知係唔係有效,但有方法都可以去試下,唔好益左個黑代理,賺完錢就隨便加個罪名就鎖AC!
作者: 龍霸天下    時間: 7-3-2016 20:29

岩聽 賺完錢亂加罪名
作者: andy3200    時間: 7-3-2016 20:31
我都SD左,你唔係唔SD呀?
作者: 龍霸天下    時間: 7-3-2016 20:40
普雷話我用不法程式 我點不法..主先108 比佢老屈 充左點先封...仲衰過以前港巨
作者: 淚無情    時間: 7-3-2016 20:47
回復 4# 龍霸天下

係咪你充唔夠點  又定係好似人地咁講  你用點品換巨錢(掛錢)又定係你買左200兵(掛兵) d人就會借用呢d話題
作者: jacky-luk    時間: 7-3-2016 21:08
亂封人ac 當人水魚 ,買賣係巨商重要系統,我點知邊d 係外掛的人手升傢.平我就買 貴我就賣 ,管理不力 唔封外掛 都關玩家事
作者: 龍霸天下    時間: 7-3-2016 21:28
就算係我都係用點品。但點解要老屈我用不法程式
作者: jacky-luk    時間: 7-3-2016 21:34
屈完你買點,再封你ac ,這就是奸商所為
作者: andy3200    時間: 7-3-2016 22:43
就算係我都係用點品。但點解要老屈我用不法程式
龍霸天下 發表於 7-3-2016 09:28 PM

點物就係不法程式
作者: Siu文~    時間: 7-3-2016 23:04
原來真係有咁多人比人封左
作者: jacky-luk    時間: 8-3-2016 08:45
回復 11# 魔界幻龍

退巨 都要咬住普雷威唔放
作者: ~~YuGiOh~~    時間: 8-3-2016 10:27
如果係買佐D外掛物品, 倒是情有可源, 我唔識分,或者真係無法分, 或者大量賣一D較稀有任品果D多數係外掛果D都勉強分到

但, 買200兵果D其實計下時間就分到, 特別而家只係開服1個半月左右, 真係完全純人手吸的200兵係好少, 而且D真係吸既人有心吸到200都唔會賣啦, 晒咁多時間, 又賣得唔多, 所以200兵果D真係幾易分, 買佐真係只能怨自己
作者: foolruner    時間: 8-3-2016 11:59
(三) 申訴人非帳號持有人、個人資料填寫不實或缺漏
有一半人不見了
作者: jacky-luk    時間: 12-3-2016 13:53
之前係網上申訴左既而家應該都立左案
作者: 龍霸天下    時間: 12-3-2016 20:55
有無人解返?
作者: jacky-luk    時間: 12-3-2016 23:44
回復 16# 龍霸天下

應該未有咁快哩個代理做野出名慢慢慢慢慢............同埋廢
作者: jacky-luk    時間: 18-3-2016 19:08
最新資訊:台灣消費者委員會已經開始著手處理

有被無故被屈用不法程式而封既人好快D去個網度填野LA~
作者: 龍霸天下    時間: 18-3-2016 20:09
申訴左快半個月 仲未有消息 我間議政農場已經消完工 ,就算開得返間野都無左。點解普雷威可以做到咁**,亂封ac,亂加罪名,唔比個叻佢都唔得
作者: jacky-luk    時間: 19-3-2016 00:33
回復 19# 龍霸天下

為左賺錢佢有咩係做唔出...封完等D人再課金

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://2nt2006615ent2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2