打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 恭喜! 2008-1-17正式定為『香港楓之谷獨立日』!!

關閉 [複製鏈接]
原帖由 遊俠翔 於 1-1-2008 00:55 發表

改得不錯..
看到我當場呆了5秒
過百想法
說了粗口就要扣分
希望會員在憤怒及無奈的同 ...

投票評分方法
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3204793&extra=page%3D1
回復

實在太感動了..
死臭橘完全吾理玩家感受
只係掛住自己利益.
你個d賠償好巴閉阿..
罷玩阿依家..
依家hkms好小人比你管咩..
咁鐘意多人玩..個個都吾買點
你咪又係死..罷玩更死..
不如你正視下呢個問題仲好啦
引起公憤....wtf
回復

30~49 15天 15天 1個 200,000
咁少- -
我有好多隻30~49啵- -
系咪比哂先- -
加上 都 補吾番
我系tw既辛苦- -'
同埋 d 台fd- -...
好多女/v\'
回復

ban左就唔玩喇
又重新練過好累

有無人會用跳版 /  買代理 繼續玩架?
可唔可以教下我點用 ........
回復

原帖由 鏡花水月 於 1-1-2008 10:25 發表
ban左就唔玩喇
又重新練過好累

有無人會用跳版 /  買代理 繼續玩架?
可唔可以教下我點用 ........

下載左Easy2Game.Pro1.7先=]
下載點 ::: http://www.badongo.com/file/7117653

免費 I P 代 理 ::: http://www.ipfree.cn/    ( 要台灣的 , 運氣吾好就可能冇 , 有錢既就買代理啦=] )

教學 ::: http://bbs.766.com/viewthread.php?tid=1022756&extra=page%3D1
個論壇要登入就睇到.__.
ac : testip
pw : testip

回復

依家咁樣咪幾好...
等玩家有自由選擇自己喜愛的ser 來玩= =
hk 版人流也算ok 啦, 等pq 唔洗點等, 打怪又不用跟人搶~~
而且外掛都十分之少~~
anyway, 集中所有玩家在hk 之前, 請橘子加強自己的ser 先啦~~
如果唔係到時個ser 負荷唔到死機我就真係笑比你睇 = =
回復

雖然我冇玩GMS 但係6十萬又真係好似小左D  咁就冇哂D心血-.-
點睇都係全部轉哂黎香港SER先叫公平啦
但對HKMS又唔公平 所以話中庸之道就真係冇可能
所以話唔搞咪好囉  又唔會有咩蝕唔蝕

回復

我本人認為橘子之做法不會對港楓有利好的一面,反而更會令更多玩其他板的港人憎恨橘子,甚至對橘子之遊戲產生厭惡,最終只會是令橘子得不償失(橘子佢推出這『補償』只是為了推高玩港楓的人)。另外橘子所提出的補償,不是以彌補玩家在其他板之付出。

橘子要我們玩家令夠接受的話,便要一視同仁,必須在所有板都推出補償,另外仲要提高補償額,以彌補我地對楓之谷的付出。

以下是我的建議:

.提高補償額度
.一視同仁,所有板一齊推出補償
.令讓玩家以有限度的情況下,令玩家在其他板的東西傳到港楓。

請大家積極投票,有50人投我就把貼放到官方討論區。

回復

原帖由 風逝 於 1-1-2008 12:41 發表
我本人認為橘子之做法不會對港楓有利好的一面,反而更會令更多玩其他板的港人憎恨橘子,甚至對橘子之遊戲產生厭惡,最終只會是令橘子得不償失(橘子佢推出這『補償』只是為了推高玩港楓的人)。另外橘子所提出的補償 ...

我送晒d裝同野俾台灣fd嚕  0V0"
回復

原帖由 =羊= 於 1-1-2008 12:47 發表

我送晒d裝同野俾台灣fd嚕  0V0"

送晒比人咪好lor,我對港楓已經不感到有希望,得閒學下你送晒d野比人先
回復