打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 凌峻talk..you see.red..

關閉 [複製鏈接]
我今日細佬買左張點,喺3800,佢(Gameone)e+正喺掛住SD高達,因為一開張點...有張宣傳單,正喺得SD高達,咁我地光線飛車呢,光線飛車就唔喺Gameone ge一份子?
回復 支持 反對

GM加油呀!
回復 支持 反對

如果GM有理到光飛既點解連防外掛系統(nProtect)都要delete埋呢?
回復 支持 反對

請各位技術人員加油debug
否則請Gameone幫光線飛車改名為光線bug車
回復 支持 反對

算...希望愈大失望愈大...大家做好心理準備吧...
回復 支持 反對

8# NuclearAsh核灰
gd 講得岩 gm次次都比我認為系識講唔識做-_-
回復 支持 反對

你認為一個人既能力可以改變依個世界嗎 就好似光線  你認為GM一個支持 就可以咩事都無嗎?

雖然看了這堆文字 GM的確可能沒放棄   但我地追求唔係日夜系統   係更多既玩家   用更積極既行為吧

只係在這講一大堆文字 這是沒用的.....
回復 支持 反對

你認為一個人既能力可以改變依個世界嗎 就好似光線  你認為GM一個支持 就可以咩事都無嗎?

雖然看了這堆文字 GM的確可能沒放棄   但我地追求唔係日夜系統   係更多既玩家   用更積極既行為吧

只係在這講一大堆文字  ...
cit棋 發表於 9-8-2009 19:52

冇錯~GM都只係GAMEONE既員工一名,要怪就怪GAMEONE同狗游就真...將D資源放晒係SD度..唉,佢都唔明,有咩新GAME出時唔係人山人海,到咁上下就退走好多人架啦...就算NFS都係一樣,到玩厭咗就會哩個話引退..嗰個話88啦! GAMEONE做得代理就應該搞好光線..管理好,內容更新好,活動好...光線自然會多人玩啦,...唉=.=
回復 支持 反對

做多d宣傳啦..........."
同埋
用最快ge速度搞反好d bug......."-v-
回復 支持 反對

算喇...de得np都唔會係好事= =
回復 支持 反對