打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲情報] 遊戲橘子宣布取得年度巨作《Dragon Nest》台港澳代理權

我想呢隻都係被佢地做短線投資搵銀.......橙子出名商城制,例外的係aion,不過收月費得來,外掛都多
佢地代理 ...
冷星魂 發表於 17-4-2010 11:31

而家十隻八隻都係架啦
月費game d人就唔比$$玩(因為有免費game)
免費game就自然有商城,如果人地唔係咁
真係比筆$$代理一隻game之後完全唔使你比$玩咩
人地公司要人力物力都要好多$
人地始終唔係開善堂,如果玩得好既可以用遊戲幣黎收點野lo.....
間間遊戲公司代理完game都會比唔同既人話浪費好game浪費好game咁= =
其實好多都係玩家浪費好game
你諗人地捉外掛捉得唔好,不過做外掛既係咩野人?用外掛又係咩野人?
隻game多bug係唔係真係代理公司既問題?上報bug都算玩家既責任
人地內測封測呢d就係想比你地有得玩之外亦可以搵bug
(知有bug唔修復就真係有問題= =不過好少見d咁既情況)
代理公司代理愈黎愈多game就自然要汁一D game
因為搵唔到錢既game繼續開ser都要成本,咁只會一直虧損洛去
而家代理公司都有D要汁,因為根本無盈利可圖
有d公司都開始作出節約措施,所以希望大家唔好再話人地公司呃錢
D比你地話呃錢既大公司明明而家已經有好多game都搵唔到錢
不過佢地就係唔想某d玩家唔可以繼續玩隻game所以蝕錢都繼續開ser
咁點唔比間公司蝕錢?未就係做你地所講既「呃錢」行為lo....
其實佢地既呃錢行為都係為返不同既玩家同公司本身既營運著想
回復 支持 反對

幾時公測0.0
回復 支持 反對

唉-,-又係爛橙代理-,-

btw, 好似幾好玩
回復 支持 反對

最近又玩返,咁煩要用vpn玩都抵呀XD

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

做咩要等到Q4先出- -
Q3唔得咩- -
回復 支持 反對

大約點玩0.0,不如錄條片出來XD
回復 支持 反對

大約點玩0.0,不如錄條片出來XD
豆丁123 發表於 27-4-2010 02:18

我有片但youtube突然上傳唔到....是但搵條比你先...我後補
韓服目前最強boss-三頭地獄犬,祭司角度:http://www.youtube.com/watch?v=48AeW5OAlQs
回復 支持 反對

我想呢隻都係被佢地做短線投資搵銀.......橙子出名商城制,例外的係aion,不過收月費得來,外掛都多
佢地代理 ...
冷星魂 發表於 17-4-2010 11:31

aion是nc台灣自己代理的

橘子是協助而已

不是它們營運=[

找清楚資料吧

龍穴不嬲行商城制

韓國都係咁

點會特登改月費= =?
回復 支持 反對

龍穴....記得好耐之前睇過相關新聞...
之後突然間冇左消息.....果時仲以為隻game會胎死腹中....

不過橘子代理又真係冇咩信心 (個人感覺=.=)

一直都想玩D 動作類3D的ONLINE GAME
可惜人物走可愛風格 同 好似限左人物 (有d唔岩我喜好)
如果唔係仲吸引>"<
回復 支持 反對

係入room??好似彩虹??
回復 支持 反對