打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 不錯裝主線問題

關閉 [複製鏈接]
點解我做完35lv主線佢仲係冇俾不錯我??
35主線係咪有2個??咁要接邊個
我做左1個都冇..可能做錯,點算
回復

make sure 無做漏?
回復 支持 反對

點解我做完35lv主線佢仲係冇俾不錯我??
35主線係咪有2個??咁要接邊個
我做左1個都冇..可能做錯,點算 ...
☆傻瓜★ 發表於 28-7-2010 02:54

我做過31,32lv主線,經驗話我知得一個35lv主線(8~9個任個一個)係得,做完晒第2個npc會出35lv主線(8~9個任個一個),做完再第2個npc又會再出35lv主線(又係8~9個任個一個,會幾煩),第3個35lv主線最後一個任就會出不錯裝~~
回復 支持 反對

我做過31,32lv主線,經驗話我知得一個35lv主線(8~9個任個一個)係得,做完晒第2個npc會出35lv主線(8~9 ...
暗將 發表於 28-7-2010 04:02

31係推/32-34係太盤,車碌,剎車/35係引
回復 支持 反對

31係推/32-34係太盤,車碌,剎車/35係引
c73e74 發表於 28-7-2010 12:40

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D2
回復 支持 反對

我做過31,32lv主線,經驗話我知得一個35lv主線(8~9個任個一個)係得,做完晒第2個npc會出35lv主線(8~9 ...
暗將 發表於 28-7-2010 04:02

唔該你先...但係我做左35主線7/7啦...佢右冇俾我,但係右多個7/1主線俾我做,,,右要做左佢??

再+d野..我係係30成+油果個npc到接,,,第2個35主線係豆豆到接
回復 支持 反對

唔該你先...但係我做左35主線7/7啦...佢右冇俾我,但係右多個7/1主線俾我做,,,右要做左佢??

再+d ...
☆傻瓜★ 發表於 28-7-2010 16:31

係呀,做左一個35lv主線,佢會出多個,要做左佢,再會出多個(係煩D嫁la),做晒就會有~~
回復 支持 反對

唔洗理咁多  你做哂所有35主線就會出

all4個
回復 支持 反對