打印 上一主題 下一主題
收起左側

∫๑۩ 書香大飯店 ۩๑←不是黑店 dM - 活埋獨眼跛腳橙汁狼

睇到條友咁回真係著哂
呢d野 手描自描自已玩慣點會睇唔出?唔好講笑
另外咁多位樂古既小朋友你地話佢準就準啦 我唔多講 要擦鞋請便 咁既質素都話準既
咁我諗呢個都係港服既水平介定啦 其他我唔多講啦

另外  尼亞先生 我唔知你多唔多用開自描啦 以我所知 自描時個kick係會強行 拉去對手果度 而你套影片同埋樓主套影片大部分時間都係自已較位去鎖定 呢d野 睇得出既 我諗你唔係咁都唔知下哇?就算你真係唔明啦 我諗你都有睇過你既post既回應啦 呢度咁多位樂古既小朋友 都話樓主"手描好強" 難道真係咁多人都唔識睇? 唔好講笑啦吧?

shun1314 發表於 10-4-2010 12:32

↓↓跟風狗
回復  shun1314
大部分樂古既細路哥都覺得手描就=勁架啦 ,佢地會鬼理手描中唔中咩,只要手描+中1,2下就話準架啦。

自描?佢地話之你下下中啊,佢地大多會講:[自描無咩觀賞價值。]無視哂人地既走位同援助架啦。

小心又有一班人問你:[你有咩資格話人?]之類既野,依到某部分小朋友好見高拜見低踩架,你唔出名而評論都會比人圍架。
雷士王 發表於 10-4-2010 17:18

隨便你點講啦唉 鍾意就慢慢拍片啦你 狗屎垃圾一套就一套 唔講啦 係樂古有d名就有人擦你鞋ga啦 放心啦你 你自己用咩方法玩自已心知 你認唔認都冇所謂 講得多都哂氣 而家對sd真係好失望...狗屎垃圾都黎拍埋d影片 真係個個都以為自已好神好咩咁 仲有...唔好同我講咩拍上黎係咩技術交流 總之如果拍既係廢片只會哂左其他有心睇vid既人時間 有料就有料 冇料就唔好扮哂野lor唔該 假的真不了呀..哥哥

(ps.你用d書面語真係好型!)
shun1314 發表於 16-4-2010 00:57
回復 支持 反對

鬼瑪 首歌正唔正先0.0
回復 支持 反對

回復 支持 反對

-,- 睇哂..手描同咩描我都唔係咁清楚..
評你個條友似係來挑釁多d喎@_@ 莫非全港神手就係佢!!!!!?(引起罵戰 ...
曖在鬼瑪★ 發表於 16-4-2010 15:42

你估我好似a字頭個個-.-?小小野就舉報 反正我當笑話來看 笑得黎又有激動 唔錯
回復 支持 反對

之後唔見左?
maxycy 發表於 16-4-2010 15:43

出售maxycy大大裸照跟玉照一張 500樂點一張
回復 支持 反對

我又來了...
浪跡天涯002 發表於 16-4-2010 15:41

話說我琴日玩彩虹汽泡見到有條友叫
卍浪跡天涯卍 唔知係咪你=.=
回復 支持 反對

拎來做SD背景音樂a"a !!實好正
曖在鬼瑪★ 發表於 16-4-2010 15:44

話說我將SD內的BGM全都改做水樹的歌><
回復 支持 反對

唉也 忘了應承了天龍那個會員要幫佢係天龍個吹水帖不停吹水 鬼瑪 一陣一齊去吧A_A
回復 支持 反對

E神不嬲咁風流:D 所謂近朱者赤 :D
回復 支持 反對

我都係閃水了 呢度比人無視 sosad
回復 支持 反對