查看: 28638|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] (打鐵趁熱)重溫柒人柒事~distance柒事大回顧!好野係值得分享~

拿拿,,冷靜d先,我知到大家提到呢條友都會無名火起,直情痰上頸想放飛劍,不過呢D咁精彩既往事,,我地係咪好應該細心回味呢~~

頭盤

想當年小第岩岩玩星夢果時,只係遊戲之中既一個小玩家,一個唔起眼既角色,當時乜都唔識既我只係知到有個煩膠叫6冰,什麼為左果幾草野昆人,繼而比人爆家電,
然後轉埋電話,甚至劇情發展至連老母都拎埋出尼玩.....................................................所以好多朋友都叫我避開佢,,話乜咪同條友膠埋一分,乜昆人唔熟唔食咁.......
好自然咁呢條友既形象係我心入面形成左...自自然有人問親我乜事發生,邊個搞既,,我咪答六冰lo,,係六冰ar,,都話左六冰lo!!哦咪日久生情果個人妖lo!!死都話係六冰,,,,,好
似拉登死左都關佢事咁,,,,,因為我知到話係佢做實無衰,,,事關佢個朵夠臭,,拎親佢個名出尼實有人出尼汁下雞,,實釘死係佢做既,,,講起上尼都有d 心up,,,不過另一方出面心諗,,
佢都做過咁多單堅野,,我諗多一單都無所謂la~

無錯,,當時既我,就好似龍懷騫既廣告一樣.....我....我剩係識呢d ga 咋!

一切,一切.....當時既我都當笑片睇,,,,心諗無理由咁onX,,直至佢比星夢既朋友玩到hihi,,我先知到自己睇緊既唔係笑片,而係一套真人真事既既紀錄(膠)片.....

幾草野昆暗影事件     : http://www3.2xxxfun.com/bbs/viewthread.php?tid=3112616

好多人都叫你膠dis,,但係我只係會叫你柒dis,,因為你真係好柒..........................

待續

記著,,好野係值得分享,回味同珍藏~我唔會咁自私一個人笑曬,,好快會再同大家細心回味~就算星夢汁左,,大家都記得佢比我地既歡樂~
回復

真無聊
回復 支持 反對

乜原來佢一開始已經係d咁既人
回復 支持 反對

http://www3.2xxxfun.com/bbs/viewthread.php?tid=3112616

請自行改x做0
回復 支持 反對

真系得閒搵番d野黎講-.-
回復 支持 反對

真係好精彩=___=10個讚~勁多前科條友原來~~~~~咩衰野都齊晒@_@
回復 支持 反對

hi  你係星夢果個人族席非斯嗎?  對於上述既事.只能一笑而過罷了.
回復 支持 反對

上面D POST我睇過哂
留名跟進算了
回復 支持 反對

hi  你係星夢果個人族席非斯嗎?  對於上述既事.只能一笑而過罷了.
Ese 發表於 6-5-2011 11:59

係ar,,不過我係早期果個wo~~我自08 7月到放左ac都好少玩,,,,係09打後見到果個席菲斯唔係我尼,,有都好高興有位人兄咁欣賞我個名,,係我走左之後抄尼比隻正身用~.~

你係?
回復 支持 反對

係ar,,不過我係早期果個wo~~我自08 7月到放左ac都好少玩,,,,係09打後見到果個席菲斯唔係我尼,,有都 ...
席非斯 發表於 6-5-2011 13:01

之前一齊玩過下..呵呵 估唔到你會搵返果d野出來.精神可佳 我撐你- -
回復 支持 反對