打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 希望大家一世不再玩黑橘所以代理的遊戲

5好講到全都係代理問題得架
5係因為外掛出現,我相信港巨根本5會汁
係d玩家不自律,買外掛整死自己隻game
仲有咩好講
回復 支持 反對

其實唔係因為巨商, 我係唔會玩online game ~
港巨無左, 我又唔太想過台巨重新開始, 應該會直接放棄online g ...
YoGil 發表於 2-6-2015 12:30

玩網GAME 大皇帝 COME
回復 支持 反對

絕對支持 罷玩佢所有GAME!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

雖然間間代理商都係今. 但黑橘應該係最人渣個間
gary.hiro 發表於 2-6-2015 10:34

我諗冇一個營運商個態度會差得過橘子.
瘋了!之比~ 發表於 31-5-2015 21:29

~_~
回復 支持 反對

Grand Chase
Cyphers
Dragon Nest
Gersang.........
好多GAME :(
回復 支持 反對

5好講到全都係代理問題得架
5係因為外掛出現,我相信港巨根本5會汁
係d玩家不自律,買外掛整死自己隻game
仲 ...
回到首頁 發表於 2-6-2015 12:36

唔自律又點 佢可以好似台巨咁封IP又好點都好
實有方法管制既 當然,呢D唔係由我地呢D玩家黎諗
唔通人唔識自律 就冇法律或者其他野去管制人類?
逗得人工就應該做野
唔係日日係到出伏袋呃錢, 仲要估到/知道續唔到約, 仲要出封書袋乜7乜7咁黎呃錢
我真唔信佢唔知要續約/續唔到約
最後 送多4個英文字比 垃圾橙 DLLM 。
回復 支持 反對

回復 16# 小妍~

台巨封ip,但d掛冇少過.....佢地一樣都係係咁出福袋
搵人做野都要俾錢,要俾錢就要有收入,其實如果個個玩家自律

香港巨商係5會汁,未有掛之前,其實香港巨有好多好活動,封書一開波都係長賣!

佢地係5岩,5見得d玩家岩哂!
回復 支持 反對