打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] -此POST已完-

樂古本身就係巨商論壇
唔通走去巴.哈= =?
魔界幻龍 發表於 30-12-2015 14:16

咁又係, 全世界只要有上網都可以入到黎樂古
回復 支持 反對

拿拿拿, 佢地係屬私人恩怨, 我意指佢因私人原因公然洗頻道歉卻道係香港論壇 ...
eriol1942 發表於 30-12-2015 14:10

你真不知還是假不知?台巨有指定論壇嗎?反而港巨有指定樂古做論壇
回復 支持 反對

你真不知還是假不知?台巨有指定論壇嗎?反而港巨有指定樂古做論壇 ...
foolruner 發表於 30-12-2015 14:35

你真不知還是假不知? 上到網就入到樂古架喇!港巨? 唔係執左喇咩? 我只見台巨官網有巴哈超連結喔? 亦有台巨FACEBOOK專頁喔??
你係有心道歉既 唔係應該先諗影響最大既人咩?? 將心比己啦香港人
回復 支持 反對

你真不知還是假不知? 上到網就入到樂古架喇!港巨? 唔係執左喇咩? 我只見台巨官網有巴哈超連結喔? 亦有 ...
eriol1942 發表於 30-12-2015 14:53

影響力最大
回復 支持 反對

影響力最大
foolruner 發表於 30-12-2015 14:54

各下見習板主唔知你所指既影響力最大係? 我應該無打錯字定你想表達什麼?
回復 支持 反對

其實呢,台巨多數都係香港人
你入去巴.哈都唔見有人POST,POST野出黎都係NAKUZ版主既巴.哈AC(自己對名)
台巨F ...
魔界幻龍 發表於 30-12-2015 15:11

依照你道理, 單程証每日150人黎港, 過多幾十年後, 本地港人變成少數人既時候,你D福利比哂個班"本地人"係無問題既咁我OK既, 我收聲
回復 支持 反對

依照你道理, 單程証每日150人黎港, 過多幾十年後, 本地港人變成少數人既時候,你D福利比哂個班"本地人"係 ...
eriol1942 發表於 30-12-2015 15:13

無3不成幾, 幾十年後, 當初個句「50年不變」已經無左
仲談何本地人與"本地人"

同埋本地人既定義係咩, 點樣介定?
回復 支持 反對

依照你道理, 單程証每日150人黎港, 過多幾十年後, 本地港人變成少數人既時候,你D福利比哂個班"本地人"係 ...
eriol1942 發表於 30-12-2015 15:13

你最愛偷換概念

你還是少用比喻吧。影響力和公民身份

發言和福利,是不同的。

強詞奪理只會令你毫無信用可言

你自己都說要影響力最大的地方發言。現在變成討論本土化囉

假設全香港只剩十個香港人,而有七百萬內地人,香港人都要看鳳凰衛視了,但福利仍只有十個人享用
回復 支持 反對

你班友係度嘈咩 都話左我有係GAME大頻有道歉擾頻 咁巴哈的確少人用
咁我係多人用GE樂古再開POST講清楚件事 同再道歉多次擾到頻
你唔滿意我無辦法 我亦無巴哈AC 巴哈巨商版人量有幾多 大家心中有數.
同埋唔好咩都扯政治用作比喻就有道理,2件事根本無關係.
我個人都係黃絲,要講政治社會大事,係唔係應該係樂古巨商版講呢?
回復 支持 反對

你班友係度嘈咩 都話左我有係GAME大頻有道歉擾頻 咁巴哈的確少人用
咁我係多人用GE樂古再開POST講清楚件事  ...
017758258 發表於 30-12-2015 15:37

他偷換概念,你只需要自行其事即可。

以我所觀,他近乎每一次發言都偷換概念一次。

這個概念偷換得多,就有可能變癲倒黑白了(當然暫時還未 )
回復 支持 反對