打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] -此POST已完-

233主 係我舊主AC 個陣台巨 開無耐
我應該係升最快個批
我依家新AC隻人已經250左
回復 支持 反對

我只係一個小人物
開服個陣應該得前團友同仇家會認得我
所以你唔識我好正常
回復 支持 反對

咁要睇你係咩區升好
開服第一個AC個陣 我係升火蜥蝪多
呢一個月重玩 我220LV之後都係升冰樹個位到250LV 因為我主250吸無想念個陣先知有冰肥個位仲好升
回復 支持 反對

你講到你日日UP LV,我無理由唔識
魔界幻龍 發表於 30-12-2015 16:16

他似是開服時的人,你可能還在港巨呢
回復 支持 反對

你班友係度嘈咩 都話左我有係GAME大頻有道歉擾頻 咁巴哈的確少人用
咁我係多人用GE樂古再開POST講清楚件事  ...
017758258 發表於 30-12-2015 15:37

我認識你稱佢地小圈子既幾個朋友, 以前其中一位係大房, 我曾經係入面既幹部
佢地未必係你口中講咁嘴賤, 只係事出必有因, 無風不起浪
官方判定你曾經係外掛, 就好似你明明無犯事但個法官判你有罪
你想證明你冇罪, 但又做埋D幼智行為, 你同蝗蟲走入香港周街大聲講野到處柯屎柯尿有分別?
你要道歉, 卻走反黎「自已人」地頭同「自已人」道歉, 你唔好忘記你玩緊既係台灣伺服既ONLINE GAME
呢D就係你所謂既道歉同誠意?

事出必有因

加入概念「有因就是正確」

官方判定是外掛

異常登入-->外掛

你同蝗蟲走入香港周街大聲講野到處柯屎柯尿有分別

恕我至今未能理解

你要道歉, 卻走反黎「自已人」地頭同「自已人」道歉, 你唔好忘記你玩緊既係台灣伺服既ONLINE GAME
呢D就係你所謂既道歉同誠意?

道歉擾頻-->向團道歉

官方亂鎖唔等於你個人可以滋擾
你坐遊輪去旅行點知不能泊岸直接反返香港你會唔會係香港佔領遊輪大叫共產黨萬歲??

將擾頻的原因理解為官方亂鎖

拿拿拿, 佢地係屬私人恩怨, 我意指佢因私人原因公然洗頻道歉卻道係香港論壇
我唔理你係有外掛無外掛比人踢乜乜乜

「有外掛無外掛比人踢乜乜乜」才是重點,一句不理就可以完全消失,太有趣了

依照你道理, 單程証每日150人黎港, 過多幾十年後, 本地港人變成少數人既時候,你D福利比哂個班"本地人"係無問題既咁我OK既, 我收聲

發言影響力-->領取福利

從頭至尾,我看到他一直將討論焦點轉向政治,事出必有因,至於原因為何?我都不知道哦

說句實話,我從未見過一個人可以如此多轉移視線和偷換概念
回復 支持 反對

回復  foolruner

大佬,講緊佢新AC
我冰機冰肥區行得多啦= =
魔界幻龍 發表於 30-12-2015 16:33

他好像一直在數舊AC的無限風光
台巨第一伯母……哇今日伯母地底泥到呢……

新AC就不知道了,冰肥太多人
老實說,我經常冰肥都沒見過,同問
回復 支持 反對

我呢D小蕃薯 你留意唔到我 雙經個陣我晚晚都係冰樹位升
同團都有人係冰樹一齊打 都可以懷疑我
冰肥就真係小打 吸無想冰去升左一陣 第一次去升 小南就提我行遠D掛機,個陣我打完一場發左幾分鐘呆.
回復 支持 反對

他好像一直在數舊AC的無限風光
台巨第一伯母……哇今日伯母地底泥到呢……

新AC就不知道了,冰肥太 ...
foolruner 發表於 30-12-2015 16:36

提舊AC野係因為你地話對我無印象呀麻...
咁我提番D應該比較多人會知GE事出來...
都無咩好風光啦 如果我係風光就唔會無人識
回復 支持 反對

提舊AC野係因為你地話對我無印象呀麻...
咁我提番D應該比較多人會知GE事出來...
都無咩好風光啦 如果我係 ...
017758258 發表於 30-12-2015 16:47

現在大部分人都認識你
回復 支持 反對

回復 50# foolruner

改名已啪 自己單機玩
呢D野邊有人記得
回復 支持 反對