打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 美巨玩家HKG團-oranclock(校工) 開掛被退團了?大家小心點八~

唔知貼主能否 公開兵陣 同 打怪影片呢
回復 支持 反對

其實樓主都認左用掛
不過佢話自己唔賣高LV兵,張圖哥個唔係佢姐

總之呢,巨商外掛根本多,有用都唔會話你知
...
魔界幻龍 發表於 2016-1-10 11:20 PM

佢個POST既QQ號同圖中既QQ號係相同
回復 支持 反對

▲唔知有邊位人兄做緊乜事呢?

▲上述圖片CAP圖之原片

▲與圖中使用外掛既人士之對話

▲台北 ...
finaldream 發表於 10-1-2016 00:39

其實.我又吾明..你245lv 都係得7xm戰力,67信   你甘既lv同外掛所做出黎既野一樣,都係高lv低信+低戰力
定係你死左兵? 定係你都係外掛?
回復 支持 反對

其實.我又吾明..你245lv 都係得7xm戰力,67信   你甘既lv同外掛所做出黎既野一樣,都係高lv低信+低戰力
定 ...
小南. 發表於 11-1-2016 01:23

就本人所知,佢係主玩全段明男,用明男天生技升到220lv,再上句刀升。其間佢係主要係升lv,完全冇咩點做任同升信。

咁樣既話,有70幾萬戰而又得60幾信,係好合理,咁何來外掛呢?

唔係個個都一定要升到100信,之後合神,再升到兵陣過百萬戰既!
回復 支持 反對

就本人所知,佢係主玩全段明男,用明男天生技升到220lv,再上句刀升。其間佢係主要係升lv,完全冇咩點做任 ...
AMG 發表於 11-1-2016 01:54 AM

全鍛即高血,當佢50萬戰主角呢,咁果20萬全部兵?唔加血?點打怪,仲有見到無死過兵
回復 支持 反對

回復 48# a92010000

哀阿~為什我不公開我的兵陣呢? 跟我交易過的人都知道我兵陣,他們反應都是.......土豪...
不公開就是怕你們看傻了~何必尋求這樣的刺激呢(怕你們看到心寒退巨~那我真成為千古罪人了)????
另外打怪影片不可能公開的~我本身是經營遊戲商品販賣~遊戲條約早說~禁止遊戲道具非遊戲幣買賣.....每個遊戲都有這硬性規定
我拍片讓你去提供給官方檢舉???  就因為你們 眼紅  心態!!!????
還是乖乖花點時間打幻魂~冥石八~不然你們只能繼續眼紅下去........

繼續幫掛友 包庇、圓謊、謀黑八~加油~我懶得跟你們繼續回話了~

PS:有人一起入鏡了嗎    

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

回復 52# 小南.

大大~你別問太艱深的問題~他們會不小心露洩

(謎之聲:公開會嚇死你.....別問別問....)
舉例來說:他們團常常有1百多萬戰力就打完30段拿到武道館(隱遁高手)稱號,讓我好生欣羨阿.....我都拿不到...

我只能說~校工長久經營~根深蒂固~很多人從他身上拿好處~現在是他們努力護航時候~
努力刷錢~跟團友買材料~努力升細工、煉金、鐵匠~之後就有一堆高等裝備、武器可以賣
~服務一條龍,好令人羨慕
回復 支持 反對

你知道Party battle 20段就能拿到稱號嗎?
回復 支持 反對

外掛小安王大大,其實你可以小說一點抹黑人的廢話的,
連台版的人都知道你是外掛,你認為說這些廢話有用嗎?
引用:>>>他們團常常有1百多萬戰力就打完30段拿到武道館(隱遁高手)稱號,
讓我好生欣羨阿.....我都拿不到...)<<<
圖呢?遊戲ID呢?求求你發圖來證明好嗎?沒圖的話,或者可以到武鬥場的排行榜拍張照片來看看,
我也想知道誰這麼離害
沒有的話,就不要一直說一堆廢話出來抹黑人吧!
另外,不好意思唷,雖然不知道這兵陣是不是你本人,
假設是你本人,也沒有人為你這兵陣所說的眼紅,是真的眼紅呀,不過是雙眼通紅呀,這些裝備跟兵怎樣得來,大家心知土明啦?
不過~自從港巨倒閉後,很高興你這外掛狗為樂古增添了一些生氣 謝謝你~
順帶一提,請問你一家上下安好嗎?外掛會死全家唷,祝伯母跟叔叔會長命百歲
回復 支持 反對

你係唔係有病?1. 無證據證明佢係外掛
2. 佢無被退團
3. 你而家又無合理懷疑人係到唱衰人,你係唔係先係外掛呢?
回復 支持 反對