查看: 11937|回復: 50
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] [國巨]新手玩家請注意,切勿跟"小安王"購買任何裝備

因為佢出售既裝備都係外掛打返黎,係國巨,一旦收/買左外掛裝比官方查到,即封AC,send信比官方都唔會回信!因為國巨官方有條文列明左。
(其他理由會幫你解返/自動解)
今日開始,我就提天行道,搞到你隻外掛狗係樂古搵唔到食,你吹呀?
順帶一提,呢隻外掛狗幾唔要面!自己用外掛,仲要可以公然屈高登團員用外掛!
響國巨/樂古求其搵個人都知道佢係外掛狗,只可惜無證據指證佢!
佢交易版個POST: http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4524561&extra=page%3D1
咩QQ,咩8591,明眼人一睇就知咩料啦!

先聲明:本人立場不是幫高登團/團員,
係睇唔過眼啲外掛狗周圍搵食累人累物!
最後都係果句:
Hi Auntie,外掛狗死全家
回復

此貼必火
回復 支持 反對

堅拒外來物種嚴重影響生態
回復 支持 反對

邊有敢易被人防到
佢真係要放,開個分身AC就可以
"因為佢出售既裝備都係外掛打返黎,係國巨,一旦收/買左外 ...
魔界幻龍 發表於 11-1-2016 03:00 PM

巴打,你講得冇錯,是但開個分身放拍賣就得,
但係...
呢點其實好多人知,
因為國巨自從更新後多左好多外掛,
佢地打到既野多數放拍賣,所以係拍賣買野都會好小心,
另外係國巨拍賣買野唔係睇錢先,而係睇名做人,最後先睇價錢!
話說國巨有個台團叫SKY,係巴哈自封華人團,亦都幾出名,
冇錯,出名外掛團!(有鬼老係大頻小過佢地用外掛)
而小安王咩團大家都應該知道,(請睇返佢平時出POST用咩中文字眼)
回復 支持 反對

你講D野明顯有好多BUG
改個新名,你已經唔知
換新用字方式,你已經唔知
仲有,巨商可以洗(黑)錢洗(黑)料
轉一 ...
魔界幻龍 發表於 11-1-2016 03:58 PM

點都好,依加只係純針對佢"小安王"一個
回復 支持 反對

小二 一打花生
一鍵留名
回復 支持 反對

算啦 隻game都係差唔多  慢性毒藥   無洗錢既人唔好中伏   洗左既人唔好再沉落去 早晚有一日.....
回復 支持 反對

一句講哂:外掛死全家。
回復 支持 反對

一句講哂:外掛死全家。
finaldream 發表於 11-1-2016 10:26

唉-。-死咩全家佢仲可能掛到d錢比做家用無眼睇"_"睇見d打料玩家都覺得可憐曬時間佢仲要係到串7。7
回復 支持 反對

明知買掛野...都唔會有事....精明的玩家,你估會買掛野,定人手野??
回復 支持 反對