查看: 8273|回復: 42
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 太耐冇上樂古,交易區唔比放子彈咩事情??

關閉 [複製鏈接]

如題,因為掛錢,所以唔比放子彈?咁想問下點解台巨又可以放,只係港巨唔比??

我唔相信台巨百億千億唔係掛錢,恆x,HTx,呢d全部都係同掛佬低買高收,

相反樂古交易區因為認為子彈係掛錢就唔比放,會唔會有點過份—。—?

想問問大家點睇

回復

如題,因為掛錢,所以唔比放子彈?咁想問下點解台巨又可以放,只係港巨唔比??

我唔相信台巨百億千億唔 ...
沖天~ 發表於 24-2-2016 15:43

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
可以到專用帖討論
回復 支持 反對

但你唔係諮詢wo...你係決定左先問喎。。我呢到都係討論姐
回復 支持 反對

如題,比率如有更低,請密我,必定更低

金錢來源全部絕為點數對換,必定安全。

可意可台巨/港巨密/飛信:嗅_屁_王

兩邊漢陽城主,兩伺服器數十座城池,信心保証,長期對換,

可飛信/密語 ,如有心對換請上巨商找我本人,盡量不要在樂古,信息太多,未能一一回復。

另外本人只會用漢陽城主或冷戰團行長交易,如有相似,並非本人。

同埋以上我好好奇,我係換緊子彈,點解要del我post?
回復 支持 反對

攪到想收子彈都唔知邊到收 焗住同恆記收-_-
回復 支持 反對

我對換台巨子彈,換同放好大分別,冇問清楚我就del post 咁都得ga咩
回復 支持 反對

屁王話換子彈又冇話放子彈  咁做乜野DEL人PO   又係你白紙黑字寫到明唔比放  咁人地係換那裡有放  又冇犯版規  咁樣都DEL 人PO  都有既
回復 支持 反對

但你唔係諮詢wo...你係決定左先問喎。。我呢到都係討論姐
沖天~ 發表於 24-2-2016 15:50

諮詢是日後是否長期禁或者推廣至所有伺服,但開服初期已經決定禁

換成任何東西,等同賣錢,只是換成港幣與其他幣分別
如果不禁換,先換成台巨幣再換成真錢……感覺好傻
回復 支持 反對

你自已都識講,換成其他幣,我換成台幣只是用來投城收裝,你沒有講明不準換,換同賣,分別好大,你咁樣係極權
回復 支持 反對

其實你個諮詢有咩用...多數意見係反對,質疑....咁不如你唔好諮詢,改做公告算...
回復 支持 反對