打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 太耐冇上樂古,交易區唔比放子彈咩事情??

關閉 [複製鏈接]
1日20 好易 想知方法?

直接同掛佬訂1大筆再轉賣.. 點解我知??大把人都係咁囉

我嗅屁王係咁 祖C係咁 清洲 ...
沖天~ 發表於 24-2-2016 17:15

版主咁正氣
唔ban埋祖C 實在有點可惜
回復 支持 反對

話說我地巨商版主已經就買賣巨錢事情討論緊~

大家比d耐性再等多陣
回復 支持 反對

經過呢件事完全體現到呢個咁嘅forum同港共政府一樣,假諮詢 假民主
龍門任佢搬 真係以為自己係版主就可以一意孤行?唔洗理下民意?
回復 支持 反對

係 我出POST係換子彈 即比人用賣子彈理由DEL POST

我灰左 我真係灰左
回復 支持 反對

:lol: 越睇越好笑
冇人上黎其實真係有原因:lol:

其實你地班所謂高層咁正氣
尼家ban曬台巨個班買賣子彈
反正都係掛錢黎 同你地ban港巨買賣子彈冇分別

尼家你都係反掛姐 唔該就反得全面小小 咩都唔好比賣
回復 支持 反對

只禁賣子彈 有點不知所謂 公道講句
版主開交易區都係錯 遊戲公司比你地私下賣號 賣裝 賣神套 ??
打擊外掛 人地公司都未做野 你仲早過人
講到咁正義 刪埋交易區 可以係「樂古」趕絕外掛商放野
回復 支持 反對

現時正與版主群多位版主研究
但由於是私密群組所有對話不能公開
但本版的活躍版主均有參與討論

至於有關版主越權的問題並不存在
主版版主有責任及義務處理子版問題

如果新SER一出不到3小時就有數億巨錢,你們肯定不是外掛?
我們無法完全杜絕所有外掛的副產品
但最少能做的是把可以禁的禁掉

如果有人對外掛如此「熱愛」,我們亦不會挽留
回復 支持 反對

某版主係咪真係當正自己大帝? 樂古搞一言堂?

連官方都隻眼開隻眼閉(其實2隻眼都閉) 單憑一個樂古阻到外掛? 同螳臂擋車有乜分別?

同埋掃左4頁我都只係睇到嚴禁[買賣]巨錢 事主係[換] 唔係買/賣啵

2樣野性質完全唔同啵 某版主強權鎮壓DEL POST?

咁樣睇怕交易區以後只可以放舊鐵炮 銅 魂鐵 烤豬排

同埋講到同其他版主討論好PRO咁 得罪講句 冇圖你話同N個版主傾都得架啦

家下都唔知所謂既其他版主係真有其人定係由始至終淨係某人獨自單機 真係難分真與假
回復 支持 反對

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

我想請問我港巨子彈換台巨子彈何解要DEL 我POST?
回復 支持 反對