打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] (結論在42樓/46樓,完)

關閉 [複製鏈接]

最好有錢到  港巨開ser第一日夜晚9點  屁王就可以放20億巨錢

真係想問邊個幣商放比佢架  d幣商咁鬼西利既

之後聊佢幾聊  夜晚又話彈到人地玩唔到game  請問點樣彈到人地玩唔到game?

唔通巨商點品有個叫(彈到人玩唔到game藥)?.?  反正自己知自己事
大家記得唔好開game名  一陣開玩game名你就真係可以退巨啦  一定比人買(彈到人玩唔到game藥)彈到你夜晚唔洗玩
回復 支持 反對

你錯啦  我只係想知兩樣野

1. 屁王點樣可以第一日港巨夜晚9點  就有20億巨幣拎出黎賣  唔通佢同幣商收完再賣?

2. 邊個激嬲屁王  佢就會話:你再嘈夜晚彈到你玩唔到GAME  我真係想知佢點樣彈到人玩唔到GAME

搵個版主解答我OK?  我年少無知  可能商城有D秘密商品我未買過

好簡單既兩樣野  我只係想要兩個答案  唔好拎D是是非非出黎講
如果我問你係咪冇呀爸  你答我你有呀媽既話  就即係認左你係冇呀爸啦

係台巨亦都見過唔小團自己有爭執  屁王最鐘意插手埋黎扮大佬保細團  係到搵人刷佢鞋

另外想回細天  其實入點多唔代表D咩架喎  用外掛都可以將錢換點  台巨有咁多點商  亦都可以話你係用外掛錢洗黑錢  買點再換錢姐

另外爆下料  我只係知 屁王係港巨比人封過好多隻AC  
其中有D係我地無視天下團員潛入去佢團  影佢錢莊  跟住叫GM查  咁就封左  又有問題出現啦

1.點解影你錢莊既錢叫GM查  你就會比人封既?唔通貪過引
回復 支持 反對