查看: 5854|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] [港巨皇帝SER]兩拳超人賣禁城俾人 多圖~

事緣係小弟同佢收座細城玩下,開頭已經問清楚呢座城會唔會有問題,佢100%話無,買完到今日俾人出城介話係禁城, ...
makd142000 發表於 19-3-2016 09:22

一買一賣係交易,但買賣城池涉及嘅嘢實在太多,平靚正巨商 城池世界 唔存在。
我代表冷戰團開腔,呢幾座城池當初 兩拳飛人同屁王有爭拗,屁王同佢亦都講明,入左團,城唔會投,當然.手下留情原因係因為入左冷戰Toy團,而家退團或賣城就涉及團,要減少風險就搵信得過既人買,興化屁王更加係2投,而且城介更加寫明暫讓兩拳飛人,大家見座城有二投有加既話,要問清楚再作交易。

呢件事我地都係受害者,呢幾座城(興化/同台/台州/紅周/高郵)本身應該係冷戰投的,當投佢第一座城(興化)時,佢就投哂降,要我地放過佢,但佢而家明知D城唔放得又放俾人(仲同人拍哂心口講冇問題?)。

你明知座城有問題仲放俾人?害死人真係,根本就係知座城有問題想急急腳放出去

以下呢張圖係佢要求我地收佢入黎

以下呢張圖係佢態度完全改變

我諗大家都清楚佢係一個點既人,真係要小心呢種人

最後溫馨提示所有玩家買賣城池定要先向該團大房查詢,以免招致不必要損失!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

個計時炸彈已經成功比左你 (仲要有錢賺A_A)
小妍~ 發表於 19-3-2016 11:12

條友都算無敵囉,偷偷地放完禁城就拍拍蘿友走人
回復 支持 反對