收起左側

[版務公告] 新 Game測試會員意見區 - 意見愈好 加分愈多

請問介紹要加分係唔係一定要照番 你地預設果個排位....
我覺得俾會員free會好d......
回復 支持 反對

請問介紹要加分係唔係一定要照番 你地預設果個排位....
我覺得俾會員free會好d......
小朋友你好 發表於 1-10-2009 19:54

如果普通會員的介紹寫得好的話
可以得到的樂點會和測試員的相約啊
回復 支持 反對

我建議置頂設立一個遊戲配置區
同埋呼籲會員使用綜合遊戲討論子板
而家主板充斥住好多問game的帖子
令會員不能爬文
回復 支持 反對

我建議開一個 問題區
因為d人係甘問 點開ac呀? 點donw呀?點玩呀? e d人 去e個區=so fa so good
回復 支持 反對

我建議開一個 問題區
因為d人係甘問 點開ac呀? 點donw呀?點玩呀? e d人 去e個區=so fa so good
乂死神張乂 發表於 11-10-2009 16:38

此舉會令人流分散
回復 支持 反對

嗯... 我想做測試員
我唔係話想要咩分同咩點數 因為我係真心想推薦值得一玩同有樂趣的game...

我推薦game的時候 當然一定要玩過個game啦..

一定會有 game名稱 電腦配備要求 截圖 同重要的感想= ="

我想俾人知道點解我要推薦個game 個game有咩特別點 要俾玩家感覺個game係值得玩

只想幫新Game版出一分力 希望版主多多支持@@
回復 支持 反對

嗯... 我想做測試員
我唔係話想要咩分同咩點數 因為我係真心想推薦值得一玩同有樂趣的game...

我推薦game的時候 當然一定要玩過個game啦..

一定會有 game名稱 電腦配備要求 截圖 同重要的感想= ="

我想俾人知道 ...
乂佐 發表於 19-10-2009 15:55

http://nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3478306&extra=page%3D1
回復 支持 反對

47# JSN

我看清楚了-___-" 姐係要我點...
回復 支持 反對

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
JSN + 5 熱心協助 但回錯位=v=

查看全部評分

回復 支持 反對

http://nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3793612&extra=page%3D1
#1 錯誤分類
ctm22000 發表於 18-11-2009 20:05

你回錯地方= =
回復 支持 反對