查看: 8228|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

"大公會嚴重問題"無恥人物kk

關閉 [複製鏈接]
最後的華爾滋,係遊戲開始無耐就係到既大會之一,而且都有分會,潛水人士都唔多,大家不嬲有講有笑
但係一大部份會員一向都好唔鍾意一個人----kk
點解唔鍾意佢?
成日吹水,而且吹完d野出黎仲要以為係大既一樣,係咁同人地晒命....
把口又臭....人地唔理佢佢就洗頻,仲有幫大部份會員掛機既佢,
會長都係當中一份子
某日,我Ss冰旋sS終於忍唔住同佢嘈起上黎...
理由係佢又亂講野...話我唔番學仲扮晒野....又話讀書唔掂扮野....
佢平時種種既行為,再加上我容忍唔到自己被d咁既廢青否定自己既努力,
最後就嘈左好耐....之後都嘈左好多次,呢次係唯一一次有影相既,
之後係有對話紀錄檔,不過唔係相,所以我唔可以要你地信晒,
不過圖佢話有得改wo...咁有無改到呢?要請大家睇下啦
佢又唔番工又唔番學,日日成個廢青咁係屋企打機都算啦...
又唔關我事...佢自己無出息又唔會阻到我既
無問題,你洗頻唔多就得,我都會忍
可惜佢只要一無人理佢就洗,把口又賤
人又無品....好似自己高lv大晒咁.....
以下係第一次同佢嘈既圖片檔,請大家細心睇下咩叫人渣啦

係呢到第一樣野要做就係多謝你地睇完先,了解完呢個無恥既kk有幾賤格未?
識日文居然連好簡單既問題都答唔出....最後大話被踢爆仲要開會長ac踢人走...呢d人賤格得黎十分無恥
佢之後仲話自己唔係香港人....點點點點,最好真係唔係啦....香港有埋d咁既人渣係到真係好唔掂囉...
以下我會開放我既對話紀錄檔....大家有興趣可以睇晒...了解下呢個人有幾無恥...
因為果次之後,我朝頭早同佢嘈完,全頻係好多人幫我,但1個人都無幫過佢囉...點解?
我相信係因為人地睇得出佢有幾無恥囉...唔夠串又人身攻擊...又話唔爆粗...可惜上圖粗口佢叫爆得小,不過都有...
之後仲要屈我講粗口....又話我叫佢教我日文d態度好差佢先唔教.....d大話多到數唔晒!
最後夜晚公會會長開ac收番我入黎佢居然可以厚面皮到話自己叫會長收番我入黎囉.....好笑到...
之後當晚加埋我同佢嘈既會員都唔小,最後第二日朝頭早,會長唔係到佢又同人嘈過....
就踢左果陣同佢嘈既人,同埋當晚有份同佢嘈既人....
會長事後同朋友講:
第一:唔想得罪個等級榜上面既人
第二:唔想無左個幫掛機既人
第三:最唔想都係得罪人
佢唔想理咪好囉.....睇得出個會長係恨上榜恨到發燒咁!
第三個理由好明顯係假架啦....
個kk把口臭公會得罪咁多人,佢唔踢佢,搞到佢踢左公會d人走...
留番係到我幾個朋友都話搵緊第2個公會...佢咁做姐係為左個廢青,
得罪公會大部份唔鍾意佢既人...
簡單d講佢係唔想無人同佢掛機同得罪等級榜上既人....
公會無左咪無左,d人走咪走,就係為左幫佢掛機掛到上到榜....
件事做咩搞到咁大呢?會長一定有責任囉....
第一日佢踢左我一個,佢就應該知道咩事啦?
仲唔換pw,比個ac佢掛落去...第2日佢踢左更多人...
係到威脅人...令到更多人想走.....依家個公會同係個kk既無分別囉
當晚仲假扮佢本人同人講要人地打走左果d人既城...
可惜無人聽過佢講野佢就同人講:唔滿意既可以走!
當晚大部份人睇得出佢係假既,不過有幾多人睇5到?
平時呢個潛水公會成日係到傾計既數埋20個不到
佢成日洗已經走左好多人...佢又踢左幾個,又走左幾個...
又有人準備走,留番係到得個自大王,恨上榜既會長之外,仲有一堆潛水員,
你仲想唔想黎?"最後的華爾滋"絕對歡迎!
本身第一日都有人叫我放上網,但我覺得私人問題唔應該放上網搞
不過佢咁搞法再加上個無能會長又唔阻住佢,已經係一個成個大公會既問題
你地想入大公會?另外仲有好多比你入,呢一個?自己諗清楚啦...
個有會長ac既"好"副會長:KK....成個公會就咁被佢玩爛埋!
當然個會長都有幫佢手啦,走果陣記得"多謝"佢地添呀
如果大家有興趣,我會放埋我另外同佢嘈既2次既對話檔...
絕無修改!因為我想比大家睇下佢幾唔知醜...可惜無影相~
一次全頻嘈無人幫佢,幾個人幫我,無人幫佢!
一次公會嘈最多d人叫2個都唔好嘈,但一樣1個人都無幫佢
d人可能會問題點解要咁嘈?全頻公會頻都嘈到人wo
我都知好唔好意思,不過唔咁樣大家係睇唔清楚佢真面目囉....
公會d人就可能唔知,但好明顯果晚我認我係想逼會長踢左佢!
因為我就係估到佢會開始係咁踢人囉....佢第一日踢人會長唔理,
跟住佢仲會做咩野?只可以怪個會長恨上榜恨到發燒
最後會長咩都無做到,結果?第2日咪出晒黎!
佢做埋d咁既人我係會長當日就改pw同踢佢走啦...
仲要比番個ac掛....上榜上到連公會都唔要定係佢無腦諗呢d野?
一個就恨上榜既無腦,一個就係連叫佢腦殘都不配既渣滓....
個會就被人踢左n人了~d人都準備自己走啦....
依家真面目出晒黎,琴晚仲扮會長係到叫人打被佢踢左既人d城....
有會長朋友做証添,依家我會盡力搵番d被佢踢左既人出黎,被大家睇下佢有幾咁無恥!
回復

-.-
重以為樂古團有野睇-.-
原來唔係-.-
回復 支持 反對

算啦 免費game
估到有大把呢d人
你都係玩game姐
唔洗理呢d人
當睇唔到就算
不過張d打字時間轉去打黑肉賣錢合裝@@
回復 支持 反對

HIHI冰旋
我係傑克森
回復 支持 反對

路過......kk呢條友的確好無恥
回復 支持 反對

唔洗理呢d人啦好多人都係啦(我唔係)
回復 支持 反對

我龍基亞都好q憎佢....無啦啦會洗全頻,想打野都打唔到..囧
回復 支持 反對

係WO,一無人理就洗頻....成日係咁洗....都唔知係咪隻手抽筋...
回復 支持 反對

你咩SER?
我洗AC同佢玩.@@
回復 支持 反對

囧我只是個潛水的,,

其實沒什麼大不了嘛,,搞定了內掛就潛水去好了,,
反正4開5開 都沒太多時間去留意set好內掛的,,
回復 支持 反對