打印 上一主題 下一主題
收起左側

P4P800 VM 底版 額外加 顯卡問題

我個底版係 P4P800VM ..

唔知插咩...只係上網睇過係 VGA...

我想加張顯卡 $$$$$$$ 1 - 999

上 網 睇 得兩種...!!

我睇反我個插位係 8X.........

呢兩隻岩唔岩我插呢

-------------------
HIS 7000 64MB DDR (VGA) AGP  HK$225
640MB / DDR RAM / AGP4x
Memory: 640 MB  
Memory Type: DDR RAM  
Interface: AGP4x  
TV Out: Yes  
No. of Output: Single  
DVI: No  

HIS-7000 64MB DDR (VGA)
64MB / DDR RAM / PCI
Memory: 64 MB  
Memory Type: DDR RAM  
Interface: PCI  
TV Out: Yes  
No. of Output: Single  
DVI: No  

回復

你部電腦整體已經好舊...

可以既話儲多d $砌過一部新^^會抵d
回復 支持 反對

你部電腦整體已經好舊...

可以既話儲多d $砌過一部新^^會抵d
※暗雲之雷※ 發表於 5-10-2009 20:15
嗯...
同埋樓主你所選擇果兩張卡係用得...不過實在太舊太舊...
玩普通Online game都應該會LAG
回復 支持 反對

我只想更新因為我要出國  台機留比老豆玩
回復 支持 反對

比你老豆玩就吾洗甘勁啦^v^''
AGP既卡全部都岩嫁啦,,
回復 支持 反對