查看: 153729|回復: 96
收起左側

[版務公告] 版主精選主題 (歡迎提議)

遊戲資訊

暴走時間~ 最新板
由迷你車到傳說車所有裸車性能都系度
xboat 同密封推資料
級別賽時間,方式,獎勵及外型強化資料
點用比賽升級箱子?
有財有勢套裝詳細資料
raycity online 全地圖
火龍套的屬性
港服新暴走 - 虎裝 [ 以上資料由ProjectZR為你提供 ]
新車uptimus的相和套裝屬性
新車Lex套裝屬性
sole既套裝屬性
傳說車Panzio天使+邊型黃金骰子刷點示意圖
Tutuki 曼谷套屬性 + 裸車屬性
Frigate祼車屬性
入級別賽/級別錦標賽教學
裝備升級參考

外觀套裝特區

[親測]Frigate最強套
老爺車DoubleS kalisto裸車屬性及套裝屬性
熱辣辣新鮮大牛新套(大細路套裝)
傳說GT - 星門套

外觀套裝刷點公測

車輛外觀刷點、車輛外觀屬性和噴漆刷點﹗(文字版)
[轉帖]☆★☆★☆光線飛車外觀刷點☆★☆★☆ .精(下載版)

改車專欄

D1步工場第二季 ( 8月全新一季) No.1 ....Audi RSQ
D1 步工場 ~ 雜誌專業版05 ( D1GP Evolution X GSR )
D1 步工場 ~ 雜誌專業版04 ( SRT8 vs Mini CooperS )
D1 步工場 ~ 雜誌專業版03 ( 我們的V35 ORC 上場)
D1 步工場 ~ 雜誌專業版02 ( GTR35 vs IS250 )
D1 步工場 ~ 雜誌專業版01 Type-R Civic
D1 步工場 ~ 2010新版雜誌測試
12月份 D1 步工場 ~ 最後的蒼狼Madza6
12月份 D1 步工場 ~ S5 ~ Ver02
D1 步工場 ~ Veilside RX-7 套裝資料
10月份 D1 步工場 ~ Bmw ADVAN ~ 落場版廠車 ~
10月份 D1 步工場 Orange Team ~ S2000
D1步工場第二季 No.2 ~ 永遠的AE86

NuclearAsh核灰 專區
窮人致富之道 - 每日任務教學
遊戲車輛之真實型號對照表
傳說車輛購買任務詳解

玩家經驗分享

主線任務道具(有圖解)

單跑精英跑法同成功原因
挑你機的苗順
組隊任跑法同分配
撞擊車輛行法
有關每日任刷點「限20-40LV」
精英任務 - 善英
35精滿分路線圖
40組隊任路線圖分享
40lv精英地點同跑法(有圖解)
42組隊任<快遞達人東根>路線圖+新增進階路線#80
45精英任<深沉的正華> 路線圖

精選影片
The Legend Of RayCity (HD) 電影 By ProjectZR & ProjectUR(HK)
回復

w0w~有得睇哂,有咩可以幫到手,YA﹗
回復 支持 反對

只要是好同有用既帖我都會希望有更多人睇到
不過又唔可以全部置頂, 因為咁就等於全部冇置頂
又影響人睇[[onion_29]]
回復 支持 反對

放埋柒灰果d入黎啦,順手嗎~
回復 支持 反對

1#版主精選主題(歡迎提)
真白羊 發表於 14-12-2009 15:41

要小心錯別字哦 : )

P.s.點解連一個小弟帖子都冇Orz
回復 支持 反對

放埋柒灰果d入黎啦,順手嗎~
花島楓月 發表於 14-12-2009 17:45

佢都有個集中帖而且置頂, 如果將佢既放入黎可能仲唔方便
除非柒灰佢同意
回復 支持 反對

佢都有個集中帖而且置頂, 如果將佢既放入黎可能仲唔方便
除非柒灰佢同意
真白羊 發表於 14-12-2009 17:54

咁我又冇乜所謂0,0"
回復 支持 反對

咁柒灰同意左就快手放上黎a_a
回復 支持 反對

咁我又冇乜所謂0,0"
NuclearAsh核灰 發表於 14-12-2009 17:56

^^ 好的, 多謝支持
回復 支持 反對

肥羊的工作效率還不錯吧,呵呵
回復 支持 反對