打印 上一主題 下一主題
收起左側

[活動]8月份每日簽到帖

關閉 [複製鏈接]
報到~
我今天最想說:幾經辛苦終於換到把三倍發射既火杖9番黎,用黎打龍打牛真係一絕

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
07101519 + 5 活動獎勵

查看全部評分

回復 支持 反對

今日要講: 彩虹玩到悶啦

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
07101519 + 10 活動獎勵

查看全部評分

回復 支持 反對

我今天最想說: 希望外國SER修復多D BUG啦,唔少野仲未正常地玩到
尤其係300,有300單機好玩D:lol

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

今日最想講: 幾日冇玩彩虹了

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

我今天最想說:幾時先可以同呀輝打300關?

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

我今天最想說:  好耐冇玩過彩虹 火杖9頂降3射我來啦

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

我今日終於開到彩虹冒險,但死緊SER,仲未玩得><十分期待!

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

我今天最想說:昨日升左把9水杖,又1升到9無失敗過,仲洗左唔夠十次S
就洗到頂降,三射36%,但今日想玩,放工後就停左SERVER

令外又升左對風鞋,風鞋7升風鞋8果陣升左差唔多30次都升唔到
搞到無左成2萬卡都未升到,真係唔知黑定係幸運了=[

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

我今天最想說: 今日無聊同fd講起細佬玩既game---彩虹冒險,之後就上埋樂古睇彩虹冒險,諗住懷念下,點知發現好多人講外國ser,之後勁搵資料睇下發生咩事,,,點知原來開左外國私~服,之後就下載埋,諗住玩下懷念下,但成日都入唔到><"
就在幾分鐘前終於入到,真的開心,但好多野都唔記得係咩黎,例如火寵個d,功能都唔知是什麼,睇黎要在樂古狂抓文~!

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

其實我想玩番台灣版-.-

評分

查看全部評分

回復 支持 反對