打印 上一主題 下一主題
收起左側

其實.如果韓彩汁左.絲服仲可唔可以開番?

今日絲服己汁相信大家都知
論壇GM己公告
但原因大家都清楚.因為韓服果邊唔想呢邊搶生意
但韓服聽人講5個月來D活動都冇咩加上好白痴
相信佢好快都會汁埋
但絲服呢邊付出過咁多努力
先上左1個月
但我好想佢長做落去
回復

KSP汁左 【內容已被過濾(P01)】可以重生 咁不如罷玩KSP
回復 支持 反對

KSP汁左 【內容已被過濾(P01)】可以重生 咁不如罷玩KSP
9988776565 發表於 9-8-2012 16:51

你肯定如果韓服汁左,【內容已被過濾(P01)】開返個質素會好過韓服?個【內容已被過濾(P01)】一開到宜家關服我都見唔到【內容已被過濾(P01)】有任何可取既地方,我淨係見到勁多洗卡房,又多BUG,又多人係公頻打中文
況且憑香港人罷玩就可以令韓服汁粒?;P
回復 支持 反對

外國server GM 個plan 就係等韓服汁左咁姐係hanbitsoft 無左right 既時候開番!
回復 支持 反對

外國server GM 個plan 就係等韓服汁左咁姐係hanbitsoft 無左right 既時候開番!
★黑衣的天使☆ 發表於 10-8-2012 00:59

我覺得應該係汁左之後對住game做乜都同HANBIT無關話唔定到時[誇]有幾十個彩虹【內容已被過濾(P01)】[/誇]
其實韓彩汁左han仲有個版權係度,因為隻game係佢開發
唔似heatproject咁成間doobic 汁左
回復 支持 反對

我覺得應該係汁左之後對住game做乜都同HANBIT無關話唔定到時[誇]有幾十個彩虹【內容已被過濾(P01)】[/誇]
...
石更才察月翏 發表於 17-8-2012 21:52

不過GM話佢地依架想正式小形收購SPGAME (買佢地個RGT),不埋佢地汁唔汁
回復 支持 反對

不過GM話佢地依架想正式小形收購SPGAME (買佢地個RGT),不埋佢地汁唔汁 ...
★黑衣的天使☆ 發表於 19-8-2012 18:26

有講咩??? 我搵唔到///.. 仲有 咩係RGT???
回復 支持 反對

有講咩??? 我搵唔到///.. 仲有 咩係RGT???
soderek9687 發表於 19-8-2012 19:32

佢地花咗幾年時間同精神黎編輯及開發,Spgame以經係佢地嘅心血,我總唔信佢地會眼白白睇住佢地既努力白費,  加上'絲服' 只係開左一陣,佢地無可能放棄
FYI; 係我親自PM GM , 佢地一定會“張”絲服合法化!
回復 支持 反對

佢地花咗幾年時間同精神黎編輯及開發,Spgame以經係佢地嘅心血,我總唔信佢地會眼白白睇住佢地既努力白 ...
★黑衣的天使☆ 發表於 20-8-2012 00:45

oh, i see . What is RGT:??
回復 支持 反對

我問過了~
他們說如果韓彫執了遲下會買起彩冒版權再開C服
回復 支持 反對