打印 上一主題 下一主題
收起左側

[韓彩]轉韓文要我入光碟

我去到[進階]轉韓文個陣,就彈個[需要 windows xp professional cd-rom 上的一些檔案]
佢要我插入xp既安裝光碟,但係我冇,我又試過Microsoft AppLocale,但係唔知點解開唔到呢個軟件
我轉ip又試過,download個d韓文語言包又試過,都係新手訓練個度彈左出黎,求高手幫助!!!
回復

基本上佢彈你game都係進階冇轉韓文

我同你都係一樣要插碟,但係我有xp碟所以就轉到...
但係唔知點解有d電腦係唔洗插碟就轉到,而我轉進階就一定要插一次碟- -
回復 支持 反對

我記得係要down一夠野放係果度就ok...
不過唔記得係咩lu~
回復 支持 反對

我已經搵到方法了,希望可以幫到其他同我一樣問題既人
不用找光碟安裝,按預覽   C>WINDOWS>Fonts  然後按確定  就可改韓文了
仲有,有冇人有d唔要100日金既裝同我換==我抽到土裝,我想玩風多d
回復 支持 反對

我已經搵到方法了,希望可以幫到其他同我一樣問題既人
不用找光碟安裝,按預覽   C>WINDOWS>Fonts  然後按確 ...
idon'tlovelam 發表於 12-8-2012 19:17

100日裝唔係唔可以交易咩 =口=???
回復 支持 反對

100日裝唔係唔可以交易咩 =口=???
07101519 發表於 12-8-2012 19:20

係咩...我唔知喎,咁算啦,老老實實玩算
回復 支持 反對

回復 4# idon'tlovelam

真係得wor....以後唔洗再插碟轉咁煩thx
回復 支持 反對