打印 上一主題 下一主題
收起左側

投訴 ttimecrisis4

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
回復

投訴人:actionzero
投訴對象:ttimecrisis4
有關版塊:SD高達Online
有關連結: ;highlight=
有關位置:( ...
actionzero 發表於 20-9-2011 13:12

其他意見:開番個帖 , 並對ttimecrisis4作出警告? 你搞笑牙?你覺得有可能咩?
下下開番個帖作出警告?咁洗唔洗開個帖對你作出警告?
有冇人好似你咁下下開帖就話d機廢?用下你個腦諗下啦
你對部機既睇法唔洗開帖話人比知 依家冇人想知你有咩睇法囉

評分

參與人數 1樂點 -100 收起 理由
Christopher.C -100 無關人士。

查看全部評分

回復 支持 反對

上次整完ERIC版主,依家諗住整金剛版主?
你呢頭講完機廢唔夠幾日又話勁,下下搏上位,
唔閂你帖個個真係腦殘

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

又一派膠王黎投訴版主,你係唔係玩唔夠?!

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

其他意見:開番個帖 , 並對ttimecrisis4作出警告? 你搞笑牙?你覺得有可能咩?
下下開番個帖作出警告?咁洗唔 ...
小黑死神 發表於 20-9-2011 17:49
唔好搞gag啦...你又想好似上次咁?話完神高廢之後過幾日又會話佢勁
victorclli 發表於 20-9-2011 19:05
上次整完ERIC版主,依家諗住整金剛版主?
你呢頭講完機廢唔夠幾日又話勁,下下搏上位,
唔閂你帖個個真係腦殘 ...
菠蘿君 發表於 20-9-2011 19:11
又一派膠王黎投訴版主,你係唔係玩唔夠?!
運命之炎厄 發表於 20-9-2011 19:22
二、非投訴人、投訴對象及相關版主,請勿回覆,否則扣除一百樂點或直接禁言。
請會員留意版規..

評分

Christopher.C -100 無關人士,我真有點無奈,你在提醒別人.... ...

查看全部評分

回復 支持 反對

跟據你過往的帖
先開一帖將某機體缺點無限放大,貶得一文不值
相隔一段日子後再開一帖將該機體優點無限放大,說成神機
其間亦會爆發激烈的罵戰
那請問意義何在?

如不是版主關閉主題,該帖也只會變成罵戰帖
現在ttimecrisis4版主只是把一個將會變成罵戰的帖子關閉罷了
回復 支持 反對

請會員留意版規..
jimmg12 發表於 20-9-2011 19:36

你也是耶...
溫馨小題示:樓上的快刪回覆,不然會扣樂點的
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對